By Pinja-imetyskorut

keskiviikkona, maaliskuuta 15, 2017

Aikaisemmassa postauksessani katseltiin Milestone vauvakortteja, jotka sain babyshower-lahjaksi. Nyt kun pääsin muistelun makuun, niin napataan sieltä eräs toinenkin lahja tarkasteluun.

Nimittäin ByPinja-imetyskoru!

Siis anteeksi mikä?


"By Pinja on kotimainen silikonisia koruja valmistava pienen pojan, äidin ja vähän isinkin yritys. Korujen ideana on antaa pikkuisille käsille näperreltävää imetyksen, sylittelyn ja kantamisen ajaksi, jolloin äiti välttyy hiuksista kiskomiselta ja nipistelyltä.

By Pinjan tarina alkaa vuonna 2015 saatuani esikoiseni, jonka mielestä oli kovin kivaa nipistellä äitiä varsinkin imettäessä niin, että rinnukseni oli täynnä pieniä punaisia kynnenjälkiä. Ja kyllähän sen ymmärtää, pienillä käsillä pitää ollakin tekemistä kun kaikkeen uuteen pitää päästä tutustumaan." (Kopioitu www.bypinja.com-sivuilta)
Meidän neiti kävi koruun heti käsiksi ja tutki sitä kovasti. Vaikka minun korussani värit ovat maanläheiset ja ei-niin-lasten-värit vaan enemmänkin omaan mieleen, niin silti koru herättää lapsen kiinnostuksen ja hän pyörittelee sitä sormissaan kiinnostuneena.

Vaikka ei imettäisi, niin koru on niin nätti, että menee ihan tavallisen kaulakorun tapaan!
Mallisto on laaja: syötävän upeita värejä ja hauskoja muotoja on vaikka minkälaisia ja valinnan vaikeus voi olla edessä! 

Myös lapsille on oma Kids By Pinja-korumallisto, koska imetyskorut ilmeisesti hävisivät äitien lippaista perheen pienempien kauloihin...By Pinjalta löytyy nettikauppa sekä monia jälleenmyyjiä ympäri Suomen!

Voit tutustua tarjontaan paremmin www.bypinja.com-sivuilta!


Olisiko tämä hyvä lahjaidea seuraavaan vauvaperheeseen?


❤ AnniinaYou Might Also Like

2 kommenttia

  1. Itselläni oli kaksosia imettäessä myös imetyskorut välillä käytössä. Yleensä pitivät toisiaan kädestä kiinni, mutta silloin kun meno meinasi mennä hurjaksi oli imetyskorusta iso apua ja taas syötiin rauhassa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanat <3 Yhden imettämisessäkin oli hommansa, saati sitten kaksosten! Arvostan! :)

      Poista

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM