Milestone baby cards

tiistaina, maaliskuuta 14, 2017



Noin vuosi sitten vietettiin mun babyshowereita! Apua miten nopeasti aika menee. Nyt sen ajankulun vasta tajuaa kun on oma lapsi ja näkee sen kasvavan huimaa vauhtia. Se on samalla sekä ihanaa, että hieman haikeaa.

Sain Babyshower-lahjaksi vaikka mitä kivaa ja tarpeellista. Yksi lahjoista oli nämä Milestone baby cards kortit.

Kortit ovat olleet huippuihania ja ollaan pyritty käyttämään niitä paljon. Korteista löytyy sekä eri iät, että erilaisia uusia tapahtumia, kuten "tänään sain ensimmäisen hampaani" tai "tänään hymyilin ensimmäistä kertaa". Harmi, että monia kuvia korttien kanssa jäi ottamatta, kun kortteja oli paksu pino ja välillä niiden olemassaolo unohtui vaikka kuvia on tullut otettua satoja!






Vanhoja kuvia on kiva katsella. Sitä jotenkin ihan unohtaa, että miltä vauva on näyttänyt ja miten pieni se oli! Julia on ollut aina aika siro, vaikka ruoka onkin maistunut ja kasvanut kokoajan hyvin. Ulkonäkö on muuttunut aika paljon!

Aion koota Milestone-kuvat erikseen Julian kummien antamaan valokuva-albumiin, sitten kun tulee 1 vuosi täyteen ja kaikki kortit on käytetty. Viikon päästä Julia täyttääkin jo 11kk!

Siitä tulikin mieleen, että pitäisi myös vauvakirjaa täytellä....

Projekteja riittää!
 

Onko joku muukin hyödyntänyt näitä kortteja vauvakuvissa? 


❤ Anniina



You Might Also Like

2 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM