NOSH-vaatekutsut

perjantaina, maaliskuuta 24, 2017Oltiin tänään viettämässä aamupäivää ihanan Pinjan järkkäämillä NOSH-vaatekutsuilla, jossa kevätmallistoa oli esittelemässä upea ilopilleri Hanne Tapio

Oltiin viimeksi samoilla kutsuilla viimekeväänä ja kun Pinja kutsui meidät taas mukaan niin innostuin!

"Nosh Company Oy on laadukkaita vauvojen-, lasten- ja naistenvaatteita sekä kankaita suunnitteleva suomalainen yritys. Korkealaatuiset, sertifioidusta luomupuuvillasta valmistetut tuotteemme tunnetaan NOSH tuotemerkistä." (kopioitu http://nosh.fi)Nämä NOSHin vaatteet ovat niin syötävän suloisia, että olisin taas voinut ottaa koko rekin kotiini! 

Tykkään käyttää Julialla paljon vaaleanpunaisia vaatteita, joten nuo puuteriroosan väriset lastenvaatteet tekivät suurimman vaikutuksen. Kestävä materiaali on myös tärkeää lastenvaatteissa, kun menoa ja kulutusta riittää.

Naisten malliston mekot ja tunikat ovat niin näppäriä! Vaatteissa yhdistyy käytännöllisyys, istuvuus, laadukas materiaali ja ulkonäkö, joten nämä sopivat kenelle vaan! Kiva, kun monissa malliston vaatteissa on nätit leikkaukset, koska helposti trikootunika voi näyttää päällä tönköltä, tai korostaa juuri niitä puolia joita ei haluaisi korostaa. Raidallistenkin mallien kohdalla on tarkkaan mietitty, että käyttäjä ei vaan pääse näyttämään vesimelonilta! 

I like it!

Lasten kanssa touhuillessa mukavuus on vaatteissa etusijalla, mutta ulkonäkö on myös tärkeää ja siksi mua viehättää NOSHin naistenvaatteet erityisesti. Niissä voi olla ihan vaan kotona mukavasti tai laittaa niiden kanssa vaikka nätti koru ja lähteä juhliin. 

Mallistosta löytyy mekkojen lisäksi leggingsejä, housuja, paitoja, hameita...Värejä ja kuvioita on kaikkea perusmustasta raikkaan värikkäisiin ja rohkeisiin kuvioihin. Jokaiselle jotakin!


Me sovitettiin Julian kanssa näitä mätsääviä KIVA-tunikoita, koska noh, mun lempivärit: harmaa, valkoinen ja puuteriroosa. Julian tunika oli pari koko liian reilu, mutta ei näytä haittaavan. 

Super söpö!Aamupäivä meni nopeasti vaatteita ihastellessa, kuulumisia höpötellessä ja lasten touhuja seuratessa.


Täydellinen perjantaipäivä!


Hannella on oma Facebook-ryhmä Hannen Nosh-ryhmä, josta voit kurkkia uutuksia, sekä olla häneen yhteydessä, mikäli kiinnostaa järjestää omat kutsut! Voit laittaa hänelle myös sähköpostia: hanne.tapio@nosh-kotimyynti.fi


❤ Anniina

You Might Also Like

0 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM