Virkkailua

maanantaina, maaliskuuta 20, 2017
Olin ennen tosi huono käsitöissä.

Koulussa käsityötunnilla istuin pöydän alla piilossa, kun muut  kutoivat hienoja lapasia ja oma työntulos muistutti enemmän löysää reikäistä patalappua.

Raskausaikana iski inspiraatio, kun katselin hienoja itsetehtyjä leluja ja vauvantossuja, joten päädyin ostamaan pari virkkauskirjaa, koukkuja, kasan lankoja ja muita tarvikkeita. Ensimmäisestä kokeilusta ei tullut mitään ja pari päivää keräilin hermoja, ennen kuin yritin uudelleen. Pikkuhiljaa koukku alkoi pysyä kädessä ja kohta en enää muuta tehnytkään kuin virkannut sormet kipeänä.

Sana kiri nopeasti ja äkkiä alkoi tilauksia tulemaan enemmän kuin tarpeeksi. Ennen laskettua aikaa oli pakko laittaa stoppi, jotta sain kaikki tehtyä ennen synnytystä ja halusin myös rauhoittaa vauva-ajan kaikesta ylimääräisestä. Julian synnyttyä en ole juurikaan virkannut mitään, koska aika ei yksinkertaisesti riitä kaikkeen.

Virkkaukset olivat olleet jo jonkin aikaa kuollut ja kuopattu harrastus, joten olin otettu, kun kaverini Anna laittoi viestiä kysellen virkkauksieni perään. Anna kertoi heidän lasketunajan olevan vasta keväällä, joten aikaa projektille oli runsaasti ja niin päätin ryhtyä hommiin!

Tällainen vaunulelu syntyi ja nyt se odottelee Mungobabyn syntymää, jotta pääsee käyttöön!


Mitäs tykkäätte? Löytyykö täältä muita käsityöharrastelijoita?


❤AnniinaYou Might Also Like

8 kommenttia

 1. Tsöpöt puput! Koko elämä on aikaa oppia, mäkin opettelin kutomaan/virkkaamaan vasta aikuisena, olin nimittäin peruskouluajan puutöissä. YouTube, Pinterest ja Facebookin ryhmät on ehtymättömiä ideavarastoja. Raikas blogi sinulla, mukavaa kevättä! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju! Minäkin siirryin pöydän alta hyvin pian puutöihin! Niin sitä voi oppia mitä vaan jos päättää ☺ Kävin kurkkaamassa blogiasi, ihania kirppislöytöjä olit tehnyt, nautin itsekin kirpputoreilla pyörimisestä ja se on parasta kun löytää jotain edullista ja ihanaa! Mukavaa kevättä sinullekin, toivottavasti saadaan lämmin sellainen ☺

   Poista
 2. Niin suloinen vaunulelu! <3 Mistä pikkuneidin ihana rusetti on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Rusetti on Kappahlista joskus viimesyksynä! Sielä on välillä ollut niitä vieläkin eri värisenä :)

   Poista
 3. Tosi suloinen vaunulelu. Kelpaisi meillekin. <3 Minä innostuin neulomaan loppuraskaudesta ja meidän laatikot täyttyi pienistä tumpuista ja lapsista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, ihanaa! Mä en oo vielä oppinut neulomaan, mutta en ole kyllä opetellutkaan kunnolla! Oliskin ihana osata tehdä kaikkia vaatteita!

   Poista
 4. Ihanan suloiset puputtimet! Minäkin olen yrittänyt herätellä virkkausintoa ja tekeillä on siilejä rattaisiin. Mutta on se kyllä kankeaa, kun ei pitkään aikaan ole mitään tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Tiedän tunteen, tuossa kun tauon jälkeen otin koukun pitkästä aikaa käteen niin hetken joutui miettimään että mites se menikään ja taisi tulla pari virhettäkin :D

   Poista

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM