Koiranpentuja katsomassa part 2. + video!

lauantaina, huhtikuuta 08, 2017

Kerroin viimepostauksessa meille tulevasta uudesta perheenjäsenestä, irlanninsusikoira Siriuksesta. Ensimmäisen kerran nähtiin pennut 4 viikon ikäisinä pikkupötkylöinä. Seuraavalla vierailukerrallamme pötköistä oli kasvanut jo 7,5 viikon ikäisiä vilperttejä ❤

Ulkoiltiin pihalla ja pennut tutkivat maailmaa uteliaina. 

Hauska nähdä millainen luonne meidän pennulla on. Nyt parin kerran perusteella, voisin veikata suht' rauhallista tapausta. Noh, se jää nähtäväksi, kun ikää tulee lisää ja todellinen luonne paljastuu! 

Aivan hurmaavia olivat kaikki (niin kuin  koiranpennut tuppaa olemaan) ja tosi nätisti tulivat moikkaamaan meitä. Julia konttaili koirien seassa innoissaan ja pennut suhtautuivat häneen rauhallisina ja uteliaina. 

Niin, ja piti kertoa tuosta Sirius-nimestä. En ole erityisemmin Harry Potter-fani, mutta jostain syystä mulle tuli mieleen Sirius Musta (eli se mustaksi koiraksi muuttuva hahmo). Hylkäsin tämän vaihtoehdon, koska ajattelin että olisi hölmöä nimetä koira leffan mukaan, joka ei kuulu edes suosikkeihini.

Myöhemmin nimi tuli taas silti mieleeni ja päädyin googlettamaan, että tarkoittaako se jotain muutakin. Sivistin itseäni lukemalla Wikipediasta "Ison koiran"-tähtikuviosta, jonka kirkkain tähti on Sirius.

No sehän sopisi hyvin!  Isohan tuosta tuleekin. 

Juha googletti myöhemmin lisää ja huomasi, että Sirius-tähti näkyy kirkkaimpana helmikuussa ja pennuthan syntyivät 2.2. Eli tuli tämmöinen oikein mahtipontinen tarina.

Olishan se voinut olla myös ihan vaan Musti.

Siriuksen piti tulla meille vasta ensiviikolla pitkäperjantaina, mutta arvatkaa mitä.....

Me haetaankin se jo HUOMENNA!

Tänään kotona tehtiin "pientä pintaremonttia", kun tuunattiin kotia pennunkestäväksi. Juha poraili komerossa sähköjohdoille piiloreittejä. Käytiin koiranruokaostoksilla ja Julia testaili kotona koiranpetiä köllöttelemällä siinä koiranlelut kainalossa.Huomenna luvassa jänskä sunnuntai!


❤ Anniina

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Varsinainen hurmuri. Täytyy sanoa, että kasvettuani koko elämäni bernhardilaisten kanssa, minä en välttämättä ottaisi isoa koiraa, vaikka niissä on tietysti puolensa. Onnea uudesta perheenjäsenestä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä isosta koirasta vaivaa löytyy! Luonteen puolesta taas ihana ja antaa lapsen helliä kun taas meidän terrieri ei siedä yhtään haleja :D Puolensa kummasakin!

      Poista

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM