Kuka voisi kellot seisauttaa?

perjantaina, huhtikuuta 14, 2017


Kävimme tässä eräs aurinkoinen päivä kävelyllä satamassa. Se oli ennen kuin tuli tämä takatalvi. 

Julia täyttää kohta vuoden ja kävelee jo kuin isot tytöt. Hän oppi kävelemään 10 kuukauden iässä, mutta kengät olivat silloin vielä kömpelöt. Nyt nekin pysyvät hyvin jalassa ja neiti pääsee näppärästi tepastelemaan sinne tänne. 

Maailman on suuri ja ihmeellinen.
Jostain syystä en pitänyt keväästä vielä muutama vuosi sitte, se oli jopa inhokki vuodenaikani. Ajattelin, että kevät on yhtäkuin märät kengät ja sulavat koirien jätökset. Ulkona ei ole kylmä eikä lämmin. Maassa ei ole lunta eikä nurmikkoa. Maisema ei ole valkoinen eikä vihreä, vaan harmaan ruskea. Kevät tuntui pitkältä ja tylsältä - tuntui että se on vuodenaika jolloin ei tapahdu mitään. Varsinkin vielä koulussa, kevät meni todella hitaasti ja odotettiin koulukaverien kanssa malttamattomana kesää.

Nykyään huomaan nauttivani myös keväästä, kuten muistakin vuodenajoista - kaikissa on puolensa. Keväällä päivät pitenevät, lumet sulavat, luonto heräilee ja vaatteita saa vähentää. 

Sitäpaitsi jos kevät menisi nopeasti, niin kesä tulisi liian pian ja sitten olisi taas syksy. Ajan nopeus on ahdistavaa. 

Niin kuin siinä vanhassa biisissä lauletaan: "Kuka voisi kellot seisauttaa ja ajan pysäyttää?". Tiedättekö, kun joskus on niitä hetkiä?

Meille on tapahtunut joka kevät jotain suurta. Keväällä 2014 tapasimme Juhan kanssa, 2015 suunniteltiin häitä ja Juha valmistui koulusta, 2016 syntyi Julia ja ostettiin asunto. Tänäkeväänä ohjelmassa on mm. Julian 1v synttärit sekä koiranpennun kotiutuminen. 

Kevät onkin aika kiva!

 
Muutama vuosi sitten valitin ehkä enemmän turhista asioista, kuten säästä. En vieläkään erityisemmin viihdy vesisateessa tai harmaan päivänä ulkona, mutta ei se myöskään haittaa.

Sitä paitsi aurinko paistaa kirkkaammin, kun välillä on harmaata. Pätee kaikkeen muuhunkin elämässä.


Kun maailmaa katsoo positiivisten lasien läpi, niin elämä on hauskempaa. Näköjään myös H&M:n arskat ajaa saman asian.

Ensiviikolla on Julian 1v-synttärit ja pidetään pienet juhlat viikonloppuna. Täytyykin alkaa niitä miettimään. Kutsutaan muutama ystävä leikkimään eli luvassa ei ole mitään suuria maailmanluokan bileitä, vaan pienet kahvikutsut.

Parit kortit ja paketit on jo avattu.

Ajatella, että kohta on vuosi mennyt Julian syntymästä. Niin haikeaa, vaikka tytön kasvua on jännä seurata ja kokoajan tulee uusia kivoja asioita.

Voisinpa silti välillä pysäyttää ajan ❤


Mikä on sun mielestä parasta keväässä?


❤ Anniina

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Ihanat kuvat, näyttää jopa kuvissa niin söpöltä taaperotyylinen kävely ❤😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pikkuisten taapertaminen on kyllä aina niin ylisöpöä <3

      Poista

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM