Lapsen ensimmäinen vuosi

keskiviikkona, huhtikuuta 19, 2017

Vuosi sitten ihmeteltiin pientä vastasyntynyttä ihmettä. Voit lukea synnytyskertomuksen täältä.Mihin tämä vuosi on hujahtanut?!

Ymmärrän nyt miksi miksi hoetaan että "aika menee niin äkkiä, nauti joka hetkestä", "lapset kasvavat niin nopeasti" ja "vauvaikä on niin lyhyt".

Miten ne unettomat yöt vastasyntyneen kanssa tuntuikin silloin niin pitkiltä? Nyt mulla on niitä jo melkein ikävä.

Mitä kaikkea vuoteen on mahtunut?

Hitokseen imetystä, miljoona vaippaa, puklurättejä, kylpyhetkiä, murskareita, 4 hammasta, vaunulenkkejä, hyssyttelyä, tuttien metsästystä, väsymystä, onnea, huutoitkua, ja paljon rakkautta.

On touhuttu Suomessa ja seikkailtu Thaimaan sademetsissä.

On opittu istumaan, hymyilemään, nauramaan, kääntymään, kierimään, ryömimään, konttaamaan, seisomaan, kävelemään, kiipeämään, vaatimaan, kiukuttelemaan, vitsailemaan, halaamaan ja paijaamaan.
Osataan sanoa äiti, kakka ja hauva.

Laatikoista on kivaa levitellä tavaroita ympäriinsä, seuraavaksi opetellaan keräämään ne myös takaisin.


Isn't it funny how day by day nothing changes but when you look back everything is different.Tää elämä on kyllä yks silmänräpäys.

Se kannattaa muistaa silloinkin, kun on niitä päiviä, joiden toivoisi menevän nopeasti ohi. Ne nimittäin menee kyllä siinä missä ne hyvätkin.


Viikonloppuna tulee muutama leikkikaveri juhlimaan synttäreitä. Eilen käytiin juhlamaailmassa ostamassa hieman koristeita.

Vielä pitäisi keksiä tarjottavat!

Pidetään ihan pienet kahvikutsut, koska nyt kun on uusi koiranpentukin pyörimässä jaloissa, niin pysyy paremmin homma hallussa pikku porukalla.

 Vuosi takana ja toivottavasti monen monta onnellista edessä.

 Onnea rakas isopieni tyttäremme! 


 ❤ Anniina

You Might Also Like

6 kommenttia

 1. MILJOONA?! Nyt taidat puijata ;D
  Minkä ikäinen vauva oli, kun olitte Thaimaassa? Meitä myös kiinnostaa matkailu lapsen kanssa todella paljon, mutta on tullut vähän ristiriitaisia kommentteja, että milloin kannattaa matkustella.

  https://faijahommia.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän täytti sielä 8kk! Kyllä me voidaan suositella matkustamista vauvan kanssa, kaikki meni oikein hyvin :) Hän olisi halunnut konttailla joka paikassa mikä tietenkin oli välillä haaste esim uima-altaalla, missä ei viitsinyt päästää likaiseen maahan. Kantoreppu ja matkarattaat olivat tarpeelliset! Voisin tehdä reissusta ihan postauksenkin joku päivä:)

   Poista
 2. Kaiholla muistelen ensimmäistä vauvavuotta ja innolla odotan seuraavaa! Kyllä niitä unettomia öitä on ollut jo ikävä. :D Just, kun on päässyt nauttimaan kokonaisista öistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on semmoinen jännä ristiriita, tavallaan haikeaa että vuosi mennyt mutta toisaalta ihanaa kun lapsi kasvaa ja oppii uutta! <3

   Poista
 3. Meillä oli ykkössynttäreillä hedelmiä vartaisiin pujotettuna, korkeimpana tähtiä ja sydämiä piparimuoteilla painettuina :) Kelpasivat erinomaisesti sekä aikuisille että lapsille. Vartaat oli tökitty siiliksi vesimelonin puolikkaaseen, helpolla hauska siilikakku :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana idea! Haluaisin laittaa jotain terveellistäkin herkkua, koska tuon ikäinen ei vielä karkkien päälle ymmärrä ja nauttii ihan hedelmistäkin, joten tuohan voisi olla kiva :) Kiitos vinkistä!

   Poista

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM