SUURI paljastus! +video

keskiviikkona, huhtikuuta 05, 2017

Nyt tulee paljastus!

Viikon päästä pitkäperjantaina meille tulee perheenlisäystä...


Lapsiluku pysyy edelleen yhdessä, mutta eläinlauma kasvaa. Villen ja Rambon seuraksi saapuu irlanninsusikoiranpentu Sirius! Muistan lapsena haaveilleeni irliksistä. Haaveilin muutenkin milloin mistäkin koirista, mutta irlanninsusikoira oli yksi sellainen kaukainen haaverotu, jota en ajatellut koskaan saavani. Olin kova tyttö käymään erilaisissa eläintapahtumissa ja sielä muistan ihailleeni tuota aasin kokoista ylvästä koiraa.
Vaikka koko on suuri, niin on myös sydän, ja siksi irlanninsusikoiria kutsutaankin lempeiksi jättiläisiksi. Koska meillä on pieni lapsi, niin koiran luonne on hyvin tärkeä, varsinkin kun kokoa löytyy niin paljon. 

Irlanninsusikoira tuli puheeksi alkuvuodesta ja aloimme tutustua paremmin rotuun. Juha muisti nähneensä lapsuudessaan kyseisen rotuisen koiran kotikulmillaan ja se jäi silloin jo vahvasti mieleen. Juhan perheessä on aina ollut pieniä koiria, mutta joskus haaveissa on ollut myös isompi nelijalkainen.  

Vierailtiin eri kasvattajien luona, käytiin rodun omistavien ihmisten kanssa kävelyillä, sekä juteltiin kokemuksista Facebookin kautta. Mietittiin tarkkaan, että sopiiko rotu meille ja mitä kaikkea se vaatii.

Meiltähän löytyy ennestään siis 9 vuotta täyttävä Venäjäntoyterrierimix Ville.

Iso koira vaatii kuitenkin kaikkea enemmän, kuin tämmöinen pieni taskuraketti, joten oli tärkeää pohtia, mitä kaikkea uusi koira tarvitsee ja millaista elämä sen kanssa tulee olemaan. 

Mietittiin myös, että pitääkö auto vaihtaa pakuun, mutta iloksemme saatiin kuulla, että irlis mahtuu yllättävän hyvin henkilöautoon. Mieluiten kuitenkin mahdollisimman tilavaan.

Muutahan sinne autoon ei sitten mahdukaan. 

Helmikuussa Kennel Fernamarkiin Kirkkonummelle syntyi läjä pentuja, joita suunnattiin katsomaan niiden ollessa 4 viikon ikäisiä. 

Viime kevät oli vauvan odotusaikaa; tämä kevät on ollut pennun odotusaikaa.

En malta odottaa, että voidaan hakea poika kotiin!

❤ Anniina

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Onnea uudesta pennusta <3. Sisko ja isotäti lähettää terveisiä Kotkasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, onnea myös teille! :) Toivottavasti joskus nähdään sisarustreffien merkeissä! :) <3 Mikä tuli teidän pennun nimeksi?

      Poista

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM