Blogikirppis coming soon!

maanantaina, toukokuuta 22, 2017

On aika tyhjentää kaapit ja tehdä kunnon kevätsiivous!

Etenkin Julian kaapit ja lipasto pursuaa pieneksi jääneitä vaatteita ja taitaa omastakin vaatekaapista löytyä jos jonkinnäköistä tarpeettomaksi jäänyttä vaatekappaletta. 

Kesäkuussa on loistava tapahtuma Espoossa, johon voit tulla shoppailemaan, kahville tai viettämään muuten vaan päivää!Suuren suosion saanut, lapsiperheiden ihanin tapahtuma Blogikirppis & Pienet Shoppailut tulee taas! Rantaudu Espooseen ja nauti iloisesta tunnelmasta, tee löytöjä kirppiksellä ja hanki tämän hetken kivoimmat tuotteet - kaikki yhdessä ja samassa tapahtumassa!

Seuraa tapahtumasivua ja ota haltuun kaikki näytteilleasettajat, bloggaajat sekä ohjelma, joita päivitämme koko ajan tapahtuman lähestyessä. 

Tuttuun tapaan myös Kauppa&Galleria Tallin puoti sekä kahvila palvelevat koko tapahtuman ajan. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Huomioimme tapahtumissa myös pienet vieraat. Tallilta löytyy syöttötuoleja, mikro ruan lämmitystä varten, sekä hoitopöytä. Suosittelemme kuitenkin mahdollisuuksien mukaan jättämään vaunut kotiin, sillä tapahtumatilassa niillä voi olla haastavaa kulkea."

Lisätietoja löydät tapahtuman Facesivuilta!

Olen mukana tapahtumassa, joten tulehan moikkaamaan ja shoppailemaan! Pöydästäni löydät paljon vaaleanpunaista, valkoista ja harmaata lastenvaatetta, enimmäkseen tytölle, mutta myös pojalle sopivaa. Merkkeinä mm. Newbie, Lindex ja H&M. Naistenvaatteet ovat S-M-kokoa ja merkkeinä mm. Mango, H&M, Tommy Hilfiger ja Gina Tricot.

Tervetuloa!

Nyt enää se tylsin osuus eli siivoaminen...


❤ Anniina

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Tapahtuma on kyllä ihana. Olin itse viimeksi siellä myymässä ja kivaa oli. Pitänee katsoa, olisiko mahdollista tulla tällä kertaa ihan vain pyörimään ja tuttuja moikkaamaan. :) Harmi ettei tämän Baby B:n sukupuoli ole vielä tuolloin tiedossa, muutoin voisi yrittää hyödyntää tapahtumaa ja etsiä pieniä vaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tule ihmeessä pyörimään jos vaan pääset! :) Munkin oli vaikea ostaa paljon mitään ennen kuin tiesin vauvan sukupuolen! Vaikka on paljon "kummallekkin sopivaa" mutta silti :)

   Poista
  2. Ongelma on lähinnä se,että esikoinen on tyttö, joten en tiedä yhtään millaisiin vaatteisiin minun pitäisi varautua. Jos tulossa olisi toinen tyttö, panostaisin muutamaan herkkuun joihin en esikoisen kanssa viitsinyt satsata ja jos tulokas on poika, pitäisi röyhelöpöksyt laittaa sivuun ja ostaa collareita tillalle.

   Poista

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM