Kahdenkesken

lauantaina, toukokuuta 13, 2017

Vaikka perhe on paras, niin kahdenkeskinen aika on vähintään toiseksi paras. 

Julia oli eilen hyvässä hoidossa, joten me päästiin pitkästä aikaa viettämään kahdenkeskistä aikaa eli treffi-iltaa! Oltiin niin villejä ja omaperäisiä, että mentiin leffaan ja syömään. 

No, ei olla oltu yli vuoteen leffassa eli se oli erittäin villiä.


Testattiin Kauppakeskus Iso Omenan uusi Finnkinon leffasali "Scape" eli joku high-tech-hässäkkä. Kyllä pehva tärisi ja limut hölskyi, kun geelitukkainen Kuningas Arthur heilutteli miekkaansa ruskeissa nahkapöksyissään ja pisti haisemaan. 

3d-lasit oli ihan jees ja toivat leffaan lisää fiilistä. En ole ennen ollut 3d-leffassa eli sikäli se oli mielenkiintoista testata. Hinkkasin laseja useaan otteeseen paidanhelmaani, kun luulin niitä likaisiksi, mutta jostain syystä ne kuuluivat näyttää reunoilta hieman nuhruisilta, joka vähän häiritsi näkemistä. Välillä joutui myös tihrustamaan, että tekstitys ei näkyisi kahtena. 

En oikein tiedä, kumpi on mieluisampi 2d vai 3d. Kummassakin on puolensa. Paremmin keskityn, kun ei tarvitse korjailla nenän päällä keikkuvia laseja, mutta toisaalta 3d-efektit toivat leffaan lisää jännitystä. 

Voisin mennä uudestaan. 

Huomasin ajatukseni karkailevan välillä edessä istuvan kännykänvaloon ja välillä kotipuoleen sekä lapsen iltapuuroon. 

Noniin keskity leffaan! 


Leffan jälkeen mentiin The Lucky Bastardiin syömään romanttiset burgerit. Burgerit on romanttiset silloin kun ne syödään kaksistaan, ei kai niissä muuta romanttista olekaan. 

Voinko suositella paikkaa? 

Oli oikein viihtyisä paikka ja ylipäätään koko uusi M.E.E.T.-ravintolamaailma on tosi kiva! Vähän sellaista maailmanluokan meininkiä. Mutta jos burgereita mietitään, niin ykköseksi laittaisin silti miehen tekemät hampparit eli "Juhan grillin". 

Ehkä meidän treffit on ensikerralla omalla takapihalla.


Oli outoa olla ilman lasta ja vilkuiltiinkin välillä ympärillemme, että missäs se yksi on. Kaupan kassajonossa viuhahti pieni lapsi meidän ohi, niin Juha meinasi napata sen kainaloonsa ja lähteä viemään autoon. 

Ainiin, me ollaan kaksin. 

Kahdenkeskinen aika on hirmu tärkeää. Sellaista aikaa, että lähdetään oikeasti pois sieltä kotiympyröistä ja tehdään jotain muuta. Ihan kaksin. Parisuhde tarvitsee sitä, oma pää tarvitse sitä ja lapsikin tarvitsee sitä. 

Muistakaa se paremmin kuin me ja käykää leffassa useammin kuin kerran vuodessa. 

❤ Anniina

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Hienoa, että olette päässeet viettämään iltaa myös kahdenkesken! Uskon, että sanonta: "vanhempien välinen suhde on lapsen koti", on pitkälti totta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se teki hyvää! :) Ja kuulostaa järkevältä sanonnalta, jotain sen suuntaista ajattelinkin kun totesin että myös lapsi tarvitsee sitä!

      Poista

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM