Kun imetyksen lopetus häämöttää - ehkä. (Sisältää ByPinja-alekoodin!)

perjantaina, toukokuuta 26, 2017

*Toteututettu yhteistyössä ByPinjan kanssa


Meidän imetystaival ei ole vielä ihan ohi, mutta loppu häämöttää. 

Ehkä. Ehkä ei.

Mitä sitä kiirehtimään ilman erityistä syytä. Totesinkin yksi päivä, että kun äidinmaito on ilmaista, helppoa, luonnollista, lisäaineetonta ja superravitsevaa, niin miksi lopettaa ja siirtyä käsiteltyyn lehmänmaitoon?

Maailmallahan terveysjärjestö suositteleekin imetystä 2-vuotiaaksi asti. Jostain kumman syystä Suomessa ohjeistetaan siirtymään rasvattomaan lehmänmaitoon jo 1-vuotiaana. 

Ylläri.

Jännä juttu, miten sitä ajatusmaailma muuttuu vuosien varrella. Ennen lapsen saantia pidin imetystä ehkä jopa hieman kummallisena asiana. Vähän ällönä. Varsinkin jos näin äitejä imettämässä käveleviä tai puhuvia lapsia. Tosi outoa. Koska en tiennyt aiheesta mitään. Ei ollut kokemusta. En ymmärtänyt. Nyt ymmärrän miksi. 

Maailman luonnollisin asia. Alku oli hankalaa, nyt en haluaisi lopettaa. Kerroin teille taannoin ByPinja-imetyskoruista. Nyt kun imetyksen lopetus häämöttää jossakin tulevaisuudessa, niin päädyin siirtymään ByPinjan Statement Necklaces-malliston koruihin!

Miksi?

Koska Statement-malliston koruja tuskin kukaan yhdistää imetykseen. Ja koska mulla on jo imetyskoru!

Nämä ovat myös kauniita, ajattomia ja vaikka en ole allerginen millekkään materiaaleille, niin voisin kuvitella, että tämä silikoninen koru on loistava valinta koruallergisille! Sitäpaitsi, vaikka imetys loppuu, niin ei se taapero lopeta sylissä olemista!

Eli käsien ulottuvilta löytyy edelleen turvallista näperreltävää äidin hiuksien tai korvakorujen sijaan.ByPinja korujahan löytyy vaikka mitä ihania värjeä, mutta koska olen tällainen mustavalkoinen ihminen muutenkin, niin päädyin valitsemaan tyyliini sopivat värit:

mustan, valkoisen ja alla olevan luonnonvalkoisen.


Arvatkaa mitä?

ByPinja tarjoaa nyt kaikille ihanille lukijoilleni 20%-alennuksen koodilla "ANNIINA", joka on voimassa sunnuntaihin asti!

Pääset shoppailemaan tästä!


Onko lukijoiden joukossa muita, jotka pohtivat imetyksen lopettamista?


❤ Anniina

You Might Also Like

0 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM