Laiva on lastattu Jalkasilla

maanantaina, toukokuuta 15, 2017

Viikonloppuna säät salli, joten hypättiin veneen kyytiin ja suunnattiin lähimmälle kivalle saarelle.

Olin perämies :D

Julia hoiti kapteenin hommat.


Puolessa välissä matkaa kapteeni sammui, joten varakapu hoiti loppumatkan.Hoidin tärkeitä tehtäviä, kuten makasin auringossa.

Ajettiin Espoon Vasikkasaareen, jossa oli tarkoitus grillata, mutta koska pikkukapteeni edelleen nukkui, niin lojuimme veneessä syömässä eväitä kylmilteen, otin aurinkoa lattialla tuulensuojassa ja Juha vetäytyi hyttiin ottamaan nokoset.

Saaressa oli vain pari venettä meidän lisäksi. Kesäisin porukkaa piisaa välillä niin paljon, että sekaan ei mahdu. Ei ihme, sillä vasikkasaari on todella viihtyisä grillipaikkoineen ja toimivine vessoineen.


Meri-ilma ja veneen keinutus ilmeisesti nukuttaa hyvin, koska kapteeni nukkui melkoisen pitkät päikkärit! 

Töttöröö huomenta!


Suomen luonto on mielettömän kaunis varsinkin kesäisin. Jos saisin viedä Suomessa vierailevan ulkomaalaisen kesällä sightseeingille, niin veisin ehdottomasti ihailemaan saaristoa! Lisäksi veisin hänet järvenrantamökille saunomaan ja kokemaan mökkilaiffia metsän keskelle. 

Syksyllä pysyttäisiin sisällä töllöttämässä salkkareita pizzaa syöden. 


❤ Anniina

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. No niin Anniina, tulin visiitille ja ihanalta näyttää. Meille tulee muuten täältä Samuilta yksi artisti Suomeen muutamaksi viikoksi ja ajattelimme viedä hänet juurikin saaristoon. Me ollaan vuokrattu mökki Paraisilta meren rannasta, joten lähiseutu tulee varmasti kolutuksi melko tarkkaan. Olen kuullut, että siellä on myös erittäin kaunista.
  Sitten vain kalastellaan, uidaan ja saunotaan. Eli ihan parasta mitä voi Suomen kesässä tehdä, jos se vaan näyttää parhaat puolensa.

  Kyllä veneily Suomen kesässä on aivan parasta.

  Ihanaa kesää teille!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihanalta :) Suomessa on kesäisin paljon nähtävää ja tehtävää! Vieraanne tulee olemaan ihmeissään!

  Samoin teille!

  VastaaPoista

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM