Blogikirppis ja pienet shoppailut + VIDEO

tiistaina, kesäkuuta 13, 2017

Olin sunnuntaina mukana hauskassa Blogikirppis ja pienet shoppailut-tapahtumassa! Se pidettiin upeassa Espoon Kauppa ja Galleria Tallissa, josta aijemmin kirjoitinkin jutun, sekä kuvasin videon. Löydät ne täältä.

Keskityin tällä kertaa enimmäkseen videon kuvaamisen, joten kuvat ovat hieman huonolaatuisia, johtuen ihan valon ja salaman puutteesta, sekä virallisen kuvaajan eli Juhan puutteesta. 

Suosittelen siis katsomaan videon, jossa käyn mm. haastattelemassa paikalla olleita bloggaajia ja yrittäjiä, sekä kuvaan meidän loppupäivän menoja.

Roudasin isot kassilliset omia ja Julian vaatteita, joista ainakin puolet meni kaupaksi. Onpa kiva saada kaappeihin taas tilaa!


Paikalla oli paljon erilaisia yrityksiä ja bloggaajia, joten tapahtuma oli todella monipuolinen. Tutustuin moniin uusiin ihmisiin, sekä tein kivoja tuotelöytöjä, joista lisää varmasti myöhemmin.

Aika vierähti nopeasti vaikka tapahtuma kestikin monta tuntia!


Paikalla oli tietenkin Pinja, joka oli tapahtuman pääjärjestäjä! Hänen koruistaan kerroinkin teille mm. täällä. Pinjalla oli mukanaan kantorepussa Pikku Pähkinä ❤

Syksyllä luvassa uusi tapahtuma, joten käy vaikka tykkäämässä tapahtuman Facebook-sivuista, jotta muistat olla ensikerralla mukana!

Pääset mukaan fiilikseen katsomalla videon, jonka löydät TÄSTÄ.


❤ Anniina

You Might Also Like

3 kommenttia

  1. Hah. Sama pöytä, kuin mulla viime kerralla. :'D Meidän pienellä nousi kuume, joten ei päästy paikan päälle vierailemaan, mutta jos ensi kerralla. :)

    VastaaPoista
  2. Mun oli niin kova tarkoitus tulla tänne, mutta ei päästy. :( seuraavalla kerralla sitten.

    VastaaPoista

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM