Juhannus mökillä ja video tulossa sitten kun netti taas toimii!

lauantaina, kesäkuuta 24, 2017

Kerroinkin viime videossani, että lähdemme Juhannukseksi mökille! Pääsimme torstaina lähtemään jo kahdentoista aikaan, joten onnistuimme onneksi välttämään ruuhkat. Juhannuksen kovimmat puheenaiheethan ovat joka vuosi ruuhkat ja sää. 

Kerrotaan siis vielä säästäkin. 

Vaihtelevaa, aurinkoista, sateista, pilvistä ja poutaa. Nyt istun terassilla topissa ja shortseissa, eilen vedettiin talvivarustusta niskaan, kun lähdettiin soutamaan. Ihan siis tavanomainen juhannussää. 

Mutta ei valittamista, mökillä on aina mukavaa oli sää mikä hyvänsä.
Kuvattiin torstaina video, jonka yritin lataa Youtubeen, mutta nettiyhteys täällä keskellä metsää ei ole yhtä nopsa kuin kotipuolessa, joten valitettavasti tuollaisen jättitiedoston lataaminen jää nyt odottamaan kotiyhteyttä. 

Noh, blogin päivitys onneksi onnistuu mutkitta, joten nyt on hyvää aikaa kirjoitella. Instagramista voi seurailla meidän menoja myös helposti, sillä päivittelen instastorya ahkerasti. 

Se on niin kätevä! 
Mitäs me ollaan touhuttu?

Torstaina käytiin saunomassa ja minäkin uskaltauduin pulahtamaan järveen! Oli aika nopea pulahdus kuitenkin. Juha innostui uimisesta ihan kunnolla ja onkin käynyt joka päivä. Itse nautin enemmän saunan lämmöstä ja sielä voisinkin istua vaikka kuinka pitkään. Mutta kyllä tuon järvessä käymisen jälkeen on paljon fressinpi olo!

Illalla polttettiin "kokkoa" eli laitettiin nuotiopaikkaan tuli ja istuttiin sen ääressä höpöttämässä. Täällä on ennen ollut isokin kokko, mutta tänä vuonna sitä ei jostain syystä järjestetty. 

Eilen käytiin soutamassa ja kokeiltiin pitkästä aikaa lennättää kuvauskopteria. Tuli ihan mieletöntä materiaalia tästä alueesta, jota laitamme myös Youtubeen varmaankin ensiviikon aikana niin näette sitten! 

Juha hallitsee tuon kopterin lennättämisen. Minä en siihen uskalla edes koskea tai muuten on koko kapistus järvessä.

Julia nauttii jatkuvasta ulkoilusta ja isovanhempien seurasta. Tuntuu, että flunssakin alkaa helpottamaan.

Koirat ovat yhtä innoissaan kun aina. Niitä on täällä nyt jopa kolme, koska sukulaistemme koirakin on mukana. 

Kunnon koirajengi. 

Olemme täällä luultavasti huomiseen eli sunnuntaihin asti, nautimme ulkoilusta, syömme ja saunomme. Mitäpä sitä muuta tarvitaankaan. 

🌸 Hyvää Juhannusta lukijoilleni! 🌸

Missäs teidän Juhannus on vietetty? Maalla vai kaupungissa?

Ps. Muistakaa käydä tilaamassa Youtube-kanavani, sillä sinne on ensiviikon aikana tulossa materiaalia reissustamme! 😊


❤ AnniinaYou Might Also Like

0 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM