Kahden hassun haaveilijan hääpäivä

tiistaina, kesäkuuta 27, 2017

Juha soitti mulle äsken: "Mä keksin! Myydään kaikki, ostetaan purjevene ja lähdetään maailmalle! Niin kuin se yksi suomalaisperhe teki!"

Totesin siihen, että eihän me osata edes purjehtia. Juha vastasi että äkkiäkös sen oppii.  Sitten se lopetti puhelun: "No niin, kun mä tulen töistä, niin lähdetään purjevenekauppaan hypistelemään. Moikka!" WhatsAppiin kilahti tämän jälkeen vielä pari Youtube-videota purjeveneistä ja katamaraaneista.

Mä mietin tänään, että mitä mä kertoisin teille meidän hääpäivän kunniaksi, mutta vasta tää puhelu sai mut avaamaan läppärin ja kirjoittamaan mun supernopealla kahdensormenjärjestelmällä.

Koska tämmösiä me ollaan. Hassuja haaveilijoita.

Joskus me myös toteutetaan meidän haaveita, eli ei me aina tyydytä pelkkiin ajatuksiin. Toteutus on se juttu. Se, että elää elämää jollaista haluaa ja josta on unelmoinut.

Noh, suurin osa meidän haaveista ei ole mahdollisia, kuten nää kaikenmaailman "myydään kaikki ja lähdetään purjehtimaan"-jutut, mutta ei sitä tiedä.

Ehkä joskus nekin toteutuu.


Tämä 3 vuotta yhteiseloa, josta 2 vuotta naimisissa on mahduttanut sisäänsä vaikka ja mitä. Meidän mielikuvitus, positiivisuus, seikkailumieli ja huumori tekee elämästä värikästä ja vaihtelevaa.

Vaikka arki toistuu suht samanlaisena joka päivä, niin silti kaikki on ihan toisin kuin vaikka 3 vuotta sitten. Vuosi sitten syntyi meidän tytär, joka tietenkin muutti elämän täysin. Joka päivä on erilainen, vaikka lapsi tuo päiviin tietynlaista rytmiä.

Musta on parasta, että meidän mielet menee jotenkin käsikädessä. Halutaan enimmäkseen samoja asioita ja ajatellaan samoja ajatuksia, yleensä vielä samaan aikaan. Kun toinen innostuu muuttamaan Espanjaan, niin toinen on heti messissä. Kunnes seuraavana päivänä todetaan, että on Suomessakin kivaa ja tehdään eväsretki koirapuistoon. Ja kohta taas hypistellään niitä purkkareita ja haaveillaan maailmanympärimatkasta.

Hahah, tästä tuli mieleen Juhan "rupean hipiksi ja muutan Espanjaan"-juttu, jonka näitte meidän Juhannus part 1 -vlogissa (jos katsoitte).

Tänään me juhlitaan hääpäivää käymällä ruokakaupassa ja samalla käydään varmaan hypistelemässä sielä purjevenekaupassa niitä veneitä.

Onko jossain purjevenekauppoja?

Mä luulen, että me myös editoidaan uutta videota (tulossa Juhannus Part 2). Siinä on muuten luvassa dronekuvaa!

💏HYVÄÄ HÄÄPÄIVÄÄ ME ! 💏


❤ AnniinaYou Might Also Like

2 kommenttia

  1. Meillä on kans hullu haave, et myydään tavarat ja lähdetään ainakin puoleksi vuodeksi reissaa. Tai no toteutukseen tää menee heti kun rahat on kasassa. 🙏🏻 Ootte kaunis pari 😌

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä! Tommonen pidempi reissukin ois ihana, ei tarttis heti muuttaa kokonaan pois :D Tai sit et ois aina talvet jossain, se ois kiva! Jään innolla odottaa että mihin lähdette :) Ja voi kiitos <3

      Poista

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM