Kukkuluuruu mitä kuuluu?

perjantaina, kesäkuuta 02, 2017

Ajattelin ilmoitella teille vähän kuulumisia keskeltä arkihulinaa ja uusia suunnitelmia!

Mihin tämä viikko on vierähtänyt. Päivät kuluvat silmänräpäyksessä ja taas on perjantai! Jouduin ihan tarkistamaan äsken, että mikä päivä on koska ei vaan pysy ajantaju yllä.

Kotiuduttiin mökkireissulta viimesunnuntaina ja sen jälkeen en olekaan kirjoittanut blogia, koska olen ollut kädet täynnä hommia ja pää pyörällä miljoonan idean vuoksi. 

Ensinnäkin, alan tekemään töitä! 

Tai siis onhan tässä tehty kaikenlaisia töitä koko äitiysloman ja hoitovapaan ajan ja teen edelleen, mutta nyt vähän erilaisia töitä vaihtelun vuoksi. Joku voisi sanoa, että "oikeita töitä". Olin nimittäin aikoinaan monta vuotta vaatekaupassa myyjänä ja tein sinne nyt osittaisen comebackin. Tulen tekemään lähinnä silloin tällöin extraajan hommia, eli paikkailen lomia, saikkuja sun muita henksupuutoksia. 

Oon tosi innoissani! Vaikka viihdyn kotona lapsen kanssa ja omissa projekteissani, niin välillä on kiva päästä tekemään jotain aivan muuta erilaisiin maisemiin. Juha saa olla Julian kanssa kaksistaan enemmän, mikä on on isä-tytär-suhteellekin tärkeää. 

Toiseksi, mulla on paljon suunnitelmia bloggaamisen suhteen! Tämän enempää en paljasta vielä, koska kaikki on auki ja katsotaan mitkä suunnitelmat rohkaistun toteuttamaan.

Tiedättekö sen tunteen, kun tekisi mieli toteuttaa kaikenlaisia juttuja, mutta toisaalta pelkäät niiden toteuttamista, etsit tekosyitä ja mietit mitä muut ajattelevat. Nämä negatiiviset ajatukset jarruttelevat sinua toteuttamasta ideoitasi, mutta toisaalta palat halusta päästä hommiin.

Just sellainen levoton fiilis mulla on nyt!


Mites teillä on viikko sujunut?

❤ Anniina


You Might Also Like

0 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM