Urpot merellä + VIDEO!

maanantaina, kesäkuuta 12, 2017

Viikonloppuna oli taas niin aurinkoista, että lähdettiin veneilemään! Eväät mukaan ja lillumaan. Viimereissusta kerroin täällä

Käytiin kolmistaan Vasikkasaaressa ja nukuttiin päikkärit veneessä. 
Tai Julia nukkui, mä yritin ja Juha seikkaili sillä aikaa ympäri saarta itsekseen törttöilemässä. 

Tällä kertaa olikin selkeästi enemmän porukkaa liikenteessä, mutta saatiin vene kiinni laituriin. Joskus on meinaan niin täyttä, ettei mahdu sekaan. Vasikkasaari on aika suosittu paikka hyvillä säillä!


Aurinko meni pilveen ja mä olin tietenkin unohtanut pitkähihaisen kotiin. Onneksi veneestä löytyy peittoja, joiden alle voi kaivautua tarvittaessa.

Tää kuva sopii ehkä parhaiten meidän päivään, koska meidän jutut oli vähän levottomia. Onneksi tehtiin meidän urpoilusta myös video, jonka löydät YOUTUBE-KANAVALTANI!


Videoista puheen ollen, tässä kun on kuvaillut melkein joka päivä (videota tulossa muuten myös meidän kirppis-päivästä), niin se on pikku hiljaa alkanut tuntunut helpommalta. Mitä enemmän sitä tekee, niin sen luontevammaksi se muuttuu ja ajoittain tuntuu jopa ihan hauskalta olla kuvattavana, vaikka jutut ei aina niin järkeviä olekaan!

Koko ajan myös oppii uutta videoiden tekemisestä, mikä onkin tosi mielenkiintoista ja siksi taas kukuin eilen yömyöhään koneen ääressä - auts!


❤ AnniinaYou Might Also Like

0 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM