Älä osta jos voit vuokrata. Kesälomareissujen pelastus! + VIDEO

lauantaina, heinäkuuta 29, 2017

*Toteutettu yhteistyössä Kinspringin kanssa

Kun Kinspiring otti yhteyttä ja kysyi, että tarvitsemmeko matkarattaita, matkasänkyä tai muita lastentarvikkeita lainaan, niin mietin ensin että "Hmm, ei me varmaan tarvita. kiitos kysymästä. Kaikki on jo ostettu ja kaapit täynnä tavaraa." 

Eikun siis mitä; teidän kautta voi vuokrata tarvikkeita?

Päätin napata viikoksi lainaan nämä Babyzen Yoyo matkarattaat. Meillä on auto aina täysi tavaraa, lemmikkejä ja ihmisiä, eikä rattaille löydy yleensä paikkaa. Nyt kun Juhalla on ollut 4 viikon kesäloma, niin ollaan kokoajan oltu tien päällä, joten tarpeeseenhan nämä tuli!


Sitä paitsi, ihan loistava idea! Perheet voivat vuokrata palvelun kautta lastentarvikkeita toisilleen! Minäkin olen mennyt ostamaan jos jonkinnäköistä rompetta kantorepuista ja matkasänkyihin, joita on kuitenkin käytetty loppujen lopuksi ehkä kerran tai kaksi. 

Harmittelin, etten tiennyt Kinspiringistä jo viime jouluna, kun suuntasimme kahdeksi viikoksi Thaimaaseen. Menin ostamaan matkarattaat, joita ei olla sen koomin käytetty, vaan ovat lojuneet tilaa viemässä. 

Ja nimen omaa tilaa viemässä, koska ovat melkoisen kookkaat matkarattaiksi. 


Vuokraamalla tarvikkeita eteenpäin voi tienata itselleen extrarahaa, saada komerossa lojuvat tarvikkeet käyttöön silloin kun niitä ei itse tarvitse ja tukea myös ekologisuutta. Itse olen kirpputorien suurkuluttaja, joten nimenomaan tämä ekologisuus ja säästäminen ovat itselleni tärkeitä asioita. Nykyään kulutus on jotain järkyttävän suurta, joten tällaisia palveluita tarvitaan!

Kinspiringin tarjoama palvelu on myös loistava keino testata lastentarvikkeita, jotka harkitsee ostavansa omaksi. Esimerkiksi lastenvaunuissa tämä on hyvä juttu, koska käytännössä vasta huomaa, ovatko jotkut vaunut tai rattaat itselleen hyvät vai ei.

Juhaa harmitti, kun ei tiennyt näiden "olkalaukkurattaiden" olemassaolosta jo aikoja sitten. Ja onhan nämä ihan supernäppärät verrattuna vaikka normirattaisiin joita yleensä roudaamme ympäriinsä.

Ne vie koko takakontin. 


Käytiin tällä viikolla ystävien luona Vihdissä ja napattiin rattaat mukaan. Näimme muuten aikamoisen erikoisia ja ihania lemmikkejä! Teimme päivästä videon, jossa myös näytämme miten nämä rattaat aukeavat yhdellä kädellä. 

Usko tai älä! :DToivottavasti teillä on ollut tähän mennessä mukava kesä! 


❤ Anniina

You Might Also Like

0 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM