Päivä Lintsillä + VIDEO

sunnuntaina, heinäkuuta 23, 2017

Päätettiin eräs kaunis päivä lähteä Linnamäelle viettämään päivää ja testaamaan 1-vuotiaan mentävät laitteet.


Noh, se siitä kauniista päivästä, nimittäin vettä satoi melkein koko päivän kaatamalla. 

Tai siis sitten kun lähdettiin kotiin päin, niin rupesi tietenkin selkenemään heh!

Eihän siinä muuta, mutta oltiin varustauduttu vaatetuspuolella lähinnä auringon paisteeseen ja helteeseen, joten sadetakit ja vaunujen sadesuoja jäi tietenkin kotiin!

Hyvä me!

Onneksi sade oli kuitenkin kuurottaista, joten päästiin käymään ainakin Kot kot-junassa. Julia oli ihmeissään ja meinasi itku tulla kun piti lähteä pois. 

Eli 10 pistettä Kot kotille! 


Toinen laite jossa käytiin oli "panoramatorni" (tai mikähän sen oikea nimi on?). Maksuton maisemien ihailu - paikka! Suurin osa lasten laitteista eivät olleet 1-vuotiaan mentäviä, nimittäin moneen pienten laitteista ei saanut mennä aikuiset mukaan painorajojen vuoksi.

Julialla riitti kuitenkin ihmeteltävää ja tuon ikäinen onneksi nauttii ihan pelkästä kävelystä ja paikkojen tutkimisesta. 


Luulenpa, että teemme vielä toisen reissun paremmalla säällä tai ainakin paremmin varustautumalla. 

Maksuton sisäänpääsy on mahtava juttu, kun haluaa mennä pienen lapsen kanssa ihan vaan katselemaan ja ihmettelemään tai käydä hattaralla.

Teimme päivästä myös YouTube-videon, näet sen täältä:


Oletkos sinä käynyt tänäkesänä jo Lintsillä?

❤ Anniina


You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Se on totta, että 1v ikäinen ei vielä ihan kamalasti kaipaa varmasti laitteita, vaan tekemistä riittää ylipäänsä uuden paikan ja ihmisten ihmettelyssä :)

    Olisi kyllä ihanaa käydä tuon taaperon kanssa huvipuistossa, jos yhtään lähempänä asuttaisiin moisia :) Tuo nautti niin kovasti tivolista keväällä!

    VastaaPoista

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM