Syntymäpäivä syödessä + UUSI VIDEO

maanantaina, heinäkuuta 17, 2017

Mulla oli eilen synttärit!

Mittariin tuli 27 vuotta. Kolmekymppiset lähestyy uhkaavasti....Vietettiin kiva rento viikonloppu, johon mahtui ainakin runsaasti hyvää ruokaa. Ensin lauantaina oltiin veneilemässä ja ajettiin Helsinkiin Skiffer Liuskaluotoon pizzalle.


Sää suosi ja pizza maistui. Reissun näette kokonaisuudessaan YouTube-kanavallani. Kannattaa katsoa!

Eilen sunnuntaina oltiin brunssilla Mestaritallissa Helsingin Töölössä. Olin ensimmäistä kertaa ja paikka teki kyllä vaikutuksen! Sijainti on huippukiva, varsinkin hyvällä säällä, nimittäin terassi on aivan merenrannassa. Ruoka oli maukasta ja monipuolista. Istuimmekkin terassilla varmaan kolme tuntia nautiskelemassa säästä, ruuasta ja hyvästä seurasta. 
Julia ei paljon malttanut istua paikoillaan, vaan mennä vipotti pitkin poikin ja vuorotellen juostiin hänen perässä. Rannassa oli megasuuri aidattu hiekkalaatikko, joka oli Julian suosiossa.Virallinen synttäripäivä eli maanantai meni kotona sadepäivää viettäessä. Editoin uutta videota pitkän tovin ja Juha ulkoili Julian kanssa sillä aikaa.

Tänään suunnitelmissa olisi lähteä Linnanmäelle testaamaan yksivuotiaalle sopivat laitteet eli aika Kot kot-junapainotteisesti varmaan mennään. Luulenpa, että teen tästäkin reissusta videon.

Sormet syyhyää jo päästä kuvaamaan!

Mitkäs on teidän suosimat ruokapaikat nälän iskiessä?


❤ Anniina


You Might Also Like

0 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM