I Love Me- messut lähestyy + ARVONTA INSTAGRAMISSA

lauantaina, syyskuuta 30, 2017Kesä vaihtuu syksyyn, illat pimenevät, lomat on vietetty ja monella on paluu töihin tai kouluun.

Syksy voi olla monelle se synkin vuodenaika ja itsekin eniten pidän kesästä - varsinkin aurinkoisesta hellekesästä, joka tosin tänä vuonna jäi hieman vähäiseksi.

Syksy on pimeä ja viileä ajanjakso, mutta on siinä paljon hyviäkin puolia! On aika nauttia kotona oleilusta, kynttilöistä ja leffojen katselusta. Syksyllä ulkoilukelit eivät ole aina mitä aurinkoisimmat, mutta hyvillä varusteilla sateella ulkoilustakin voi nauttia. Ja sitä paitsi, raikkaassa syysäässä lenkkeilyn jälkeen on mukava hypätä vaikka saunan lämpöön.

Syksy on tietyllä tapaa myös hyvinvoinnin aikaa. Monet kaivavat lomien jälkeen kuntosalikortit esiin ja aloittavat taas aktiivisen treenaamisen. Ruokailuun saatetaan kiinnittää enemmän huomiota, kun grilli- ja jäätelökausi on ohi. Kesällä luotetaan auringon tuomaan D-vitamiinimäärään, mutta syksyllä lähdetään lisäravinneostoksille ja kaappiin kertyy jos jonkinlaista vitamiinia ja superfoodia tuomaan terveyttä ja jaksamista.

Harmaina päivinä onkin kiva hemmotella itseään ja panostaa hyvinvointiin, jolloin syksy ei tunnu ollenkaan niin tylsältä!Itselleni melkein vuosittainen hyvinvointiin liittyvä tapahtuma on ollut I Love Me-messut, vaikka en olekaan mikään "hyvinvointiguru". Viihdyn silti messuilla kiertelemässä ja tutkimassa mielenkiintoisia terveys- ja kauneustuotteita. Yleensä tarttuu mukaankin jotain tarpeellista.

Mun omat hyvinvointirutiinit ovat aika perusjuttuja: ulkoilen päivittäin, käytän lisäravinteita läpi vuoden, käyn treenamassa pari kertaa viikossa, pyrin syömään monipuolisesti (heikoin tuloksin) ja yritän nukkua riittävästi (mutta jään kukkumaan puoleen yöhön).

Kauneuspuolella olen sitäkin simppelimpi: arkena olen yleensä kokonaan ilman meikkiä ja hiukset kiinni - se nyt vaan on helpointa. Viikonloppuna tykkään meikata, sillä pidän kyllä naisellisuudesta ja laittautumisesta.

Tuntuu, että nykyään perusmeikki ei ole enää pelkkä ripsiväri ja huulirasva, vaan arkimeikki saattaa sisältää vaikka mitä tuotteita: eri kosteusvoiteet silmille, kasvoille ja huulille, ainakin 3 eri pohjustutuotetta ja peiteväriä, on contourit, täydelliset kulmat, huulet rajataan millin tarkkaan sekä punataan upeilla sävyillä. Luomille loihditaan täydellisesti häivytetyt Smokey Eyes- taideteokset.

Sitten olen minä: meikkivoiteen parasta ennen -päiväys on mennyt aikoja sitten, mutta "kyllä se vielä toimii". Kasvovoidetta en taida tällä hetkellä edes omistaa. Pohjustuksen muistan yleensä puolessa välissä meikkivoiteen levitystä ja yritän vielä pelastaa tilanteen sipaisemalla sitä sinne tänne. Kulmia mä en ole ikinä saanut näyttämään hyviltä (Miten te teette ne täydelliset "sulat"!?). Ainoa missä olen kehittynyt hyväksi, on tekoripsien kiinnitys - koska en jaksa ripsiväriepisodia ja varsinkaan niiden poispesua. Ainiin ja huulet! No, niistä ei ole kerrottavaa koska yleensä en tee niille mitään.

Tänä vuonna odotan siis messuilta etenkin meikkipussin päivitystä sekä meikkausvinkkejä. Täältä tullaan täydelliset kulmat!

I Love Me-messuilla on viimevuosina kiinnostanut eniten luomutuotteet, sekä kauneudenhoidossa että ravinnossa. Tänä vuonna luomutuotteet ja luonnonmukaisuus kiinnostavat edelleen, vaikka päivittäisessä käytössäni niitä on vielä melko minimaalisesti. Omiin vakiotuotteisiini kuuluu lähinnä alumiiniton kristallikividödö, sekä kookosöljy.

Olen sellainen osa-aikahippi.

Lähden siis mielelläni kuulemaan vinkkejä, mitä keittiökaapin sisällöstä voi käyttää myös kauneuden ja terveyden hoidossa. Kaikenlaiset luonnonmukaisista raaka-aineista valmistetut tuotteet aijon tutkia suurella mielenkiinnolla.

Muotinäytökset on myös aina pakko nähdä!


Pääsette näkemään tänä vuonna mun messukokemukset vlogin muodossa, joten sitten nähdään miten mun meikkipussin käy.

Mikäli sulla itselläsi ei ole vielä lippuja messuille, mutta haluaisit päästä viettämään mukavaa hyvinvointipäivää, niin mulla on iloisia uutisia!

Instagramissani (@anniinajalkanen) on käynnissä arvonta, jossa voit voittaa kaksi yhden päivän lippua I Love Me - messuille 20-22.10.2017!

Kipin kapin siis osallistumaan ja pidetään peukkuja, että onni suosii. :)

Mitä odotat eniten messuilta?


❤ Anniina

You Might Also Like

1 kommenttia

 1. To be sure, I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site, you structure enlightening articles.

  Keep making such amazing post,


  Thanks for sharing.

  Are You Looking for local or outstation rides ? Best taxi services. Book Aashi holidays service & enjoy your trips.


  Taxi services in Jaipur |

  Taxi in jaipur |

  Jaipur Sightseeing Taxi |  Regards

  Sameer

  VastaaPoista

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM