Treffiperjantai

lauantaina, syyskuuta 23, 2017

Lapsensa nukahtamista odottava äiti täältä pimeästä makkarista taas hei!


Eilen oltiin viettämässä vanhempien laatuaikaa ruuan ja leffan parissa. Käytiin katsomassa Stephen Kingin kirjaan perustuva "It" eli sellainen pelottava pelleleffa. Mua tosin enemmän nauratti kuin pelotti monet kohdat, mutta kyllä säikähtelinkin muutaman kerran niin, että koko penkkirivi varmaan huomasi. Vähän nuo yliluonnolliset leffat tuppaa joskus menemään "överiksi". Mun mielestä uskottavuus ja jännitys kauhuleffoissa kärsii jos leffassa on liikaa monstereita, hirviöitä ja kummajaisia. Fantasialeffoissa ne ei niin haittaa.

No mutta, oli kuitenkin jännä elokuva, en haukotellut yhtään ja erityisesti mun huomion kiinnitti huikeat lapsinäyttelijät!

Miten lapset osaa näytellä niin hyvin? Mä en käsitä.

Miten pieni lapsi oppii vuorosanat, heittää vitsiä, itkee ja nauraa valkokankaalla täysin uskottavasti, sekä muutenkin kykenee näyttelemään koko tunteiden kirjon täydellisesti?

Tämä on taas yksi asia mikä ei mene mun jakeluun. 

Mulla ei mene moni muukaan asia jakeluun esim. Internet, laivojen kelluminen ja lentokoneiden lentäminen. 

Liian suuria asioita pienelle ihmiselle.


Ennen leffaa romanttisena illalliskohteenamme toimi O'Learys sporttibaarin mättöburgerateriat, jotka sai meidät melkein halkeamaan. Juha joutui availemaan nolona farkunnappia leffassa, vaikka tuskin kukaan edes huomasi sen touhuja pimeässä salissa.

Mulla oli onneksi tällä kertaa farkkujen sijaan joustavat sukkahousut.


Julia oli hoidossa ystäväpariskuntamme luona ja sielä meni kaikki hyvin. Saimme illalla hellyyttävän kuvan pienestä tytöstä ja pojasta nukkumassa sikeästi vieretysten. 

Melkein tuli tippa silmään ja ainakin iski pieni ikävä.

Päätin tyytyä tällä kertaa puhelimella räpsittyihin kuviin, koska kameraa ei treffeillä kanniskeltu mukana. Niin kuin eilen kerroin, niin yleensä tykkään viimeisen päälle hinkatuista järkkärikuvista, mutta höllätään nyt vähän.

Eihän tää elämä ole muutenkaan viimeisen päälle.

Hinkkaamisesta puheen ollen, taidan iskeä vielä tänäiltana kiinni meidän viimeviikonlopun mökkivideoihin. Saas nähdä tuliko mitään julkaisukelpoista!

Toivottavasti sulla on mukava viikonloppu,  eli sopivassa suhteessa ohjelmaa ja  rentoutumista!

❤️Anniina

You Might Also Like

0 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM