DIY Kenkäteline puulavasta

sunnuntaina, lokakuuta 29, 2017Mä olen nyt innostunut tekemään kaikennäköisiä DIY-juttuja kotona. Liekö johtuu lähestyvästä Joulusta ja aikaisesta joulufiiliksestä, vai siitä kun tajusin miten paljon jo valkoisella maalilla saa aikaiseksi.

Mulla on myös toinen projekti tämän kenkätelineen lisäksi, joka on kirpparilta löytynyt puinen keinuhevonen. Se on vasta saanut uuden maalin pintaansa ja odottelee vielä jotain omaperäisempää... Siitä tulee postausta sitten kun on enemmän kerrottavaa! Aijemmin ollaan tehty mm. tämä vaaterekki.

Meidän murheenkyyni on ollut meidän eteinen. Tilaa on vähän ja varsinkin kengille. Meillä on eteisessä vaatekaappi ja lipasto, mutta oven takana oleva kohta on ollut epämääräinen nurkka, johon heitetään koirien hihnat, kengät, roskapussit, mainokset ja milloin mitäkin.

Kerkesin siivota nurkan ennen kuin muistin ottaa before - kuvan. Jos haluat nähdä miltä eteinen näytti ennen, niin Meidän kämpän esittely - videolta näkee!

Tila on hyvin kapea, joten piti keksiä käytännöllinen ratkaisu. Mietittiin Ikeassa näkemääni kapeaa kenkäkaappia, mutta satuin googlaamaan diy-ideoita ja törmäsin lavasta tehtyyn kenkätelineeseen!

Siispä laitoin Juhalle viestiä, että hioppas yksi kuormalava ja tuo kotiin. Lisäksi hän ruuvasi ylimpään osioon laudasta tason, jotta siihen saa laitettua esimerkiski avaimia ja koriste-esineitä.


Maalia pintaan ja seinää vasten. Vielä täyty tehdä jokin näppärä kiinnitys seinään, jotta ei pääse vaan kaatumaan. Lava on hieman leveämpi kuin seinä, mutta sen kaventaminen ei onnistunut naulojen takia. En koe sen kuitenkaan häiritsevän.


Muistan nähneeni kaikenlaisia seinään laitettavia tauluja laskuja ja muistilappuja varten. Inspiroitunut mieleni keksi käyttää hyväksi varastossa lojuvaa pihalle tarkoitettua vihreää verkkoaitaa, josta kävin napsaisemassa palan, spreijasin mustaksi ja kiinnitin nauloilla seinään. Kotona löytyi klipsejä, joita aikoinaan käytin kun virkkasin tuttinauhoja. Nyt ne toimivat lappusten pidikkeinä!
Mun mielestä tästä tuli aika hauska kokonaisuus! Ainakin ehdottomasti parempi kuin edellinen kaatopaikka. Ja mikä parasta, niin tämä on myös ekologinen ja edullinen ratkaisu.

Millaisia DIY-juttuja olet keksinyt kotonasi? Saa laittaa linkkejä, jospa löytäisin jonkun ihanan uuden idean meidän kotiin!


❤AnniinaYou Might Also Like

10 kommenttia

 1. Hei tosi kiva oivallus! Rakastan diy juttuja juurikin edullisia/ekologisia/vanhalle tavaralle uusi käyttötarkoitus.Mulla on omassa blogissa diy- juttuja jos haluut kurkata�� http://lumiemmi.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 2. Olipas näppärä DIY :) Me tykätään kans tehdä DIY-juttuja, blogissa niitä löytyykin. Mieleen tulee heti mölkky ja minun meikkipöytäni :)
  Kivaa sunnuntaita :)

  merikapteeninvaimo.blogspot.fi
  instagram @merikapteeninvaimo

  VastaaPoista
 3. Tosikiva idea :).
  Kaikkea sitä keksii, kun käytää mielikuvitusta.

  VastaaPoista

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM