I Love Me - messujen jälkipuintia

perjantaina, lokakuuta 27, 2017


Olin I Love Me - messuilla viimesunnuntaina yhdessä ystäväni Hennican kanssa. Sen lisäksi että Hennica on hyvä ystävä, on hän myös hyvä valokuvaaja, joten osa kuvista onkin hänen ottamiaan! 


Olin valinnut etukäteen muutaman kiinnostavan yrityksen, jossa kävimme tutustumassa lähemmin ja lisäksi tutkimme avoimin mielin kaikkea mihin satuimme osumaan.
Kaikki maistatukset piti tietenkin hyödyntää, joten tuli kyllä maistettua jos jonkinäköistä superfoodia, suklaata ja pirtelöä.

Messuja oli arvosteltu siitä, että paikalla oli liikaa ihmisiä. Tämä ongelma oli ilmeisesti lähinnä lauantaina, sillä itse en kokenut samaa ongelmaa sunnuntaina. Pääsimme hyvin liikkumaan kaikkialle minne halusimmekin. Ainoa minne havaitsin olevan pitempi jono oli Jeffree Starin meet & greet, mutta se ei häirinnyt, koska sinne emme aikoneetkaan mennä.

Tänä vuonna kiinnosti erityisesti luonnollisuus, luontaistuotteet ja kaikki siihen liittyvä.
Ensimmäisenä tutustuimme Frantsilan Luomuyrttitilaan, joka on meidän perheelle hyvinkin tuttu ennestään. Heidän valikoimastaan löytyy mitä mielenkiintoisempia yrttiuutteita, salvoja ja muita luontaistuotteita. Itselläni on ollut eniten käytössä eteeriset öljyt, sekä Frantsilan luonnon hammastahna, joka sisältää vain luonnollisia yrttejä ja eteerisiä öljyjä ilman haitallisia kemikaaleja tai säilöntäaineita.
Yrttiuuttevalikoimasta löytyy jos jonkinäköistä tuotetta "kotiapteekkiin". Meidän mukaan lähti Auringonhattu-uute, jota pääsinkin heti testaamaan messujen jälkeisenä päivänä lievään nuhailuun. En tiedä auttoiko tuote vai onko mulla hyvä vastustuskyky ennestään, mutta nuha loppui yhtänopeasti kuin alkoi.Lisäksi tilasin kiinnostavan tuotteen nimeltä "Karvakorva", jonka pitäisi auttaa korvatulehduksiin! Julialla ei ole vielä ollut korvatulehdusta, mutta onpahan hyvin varauduttu mikäli sellainen iskee.

Sain heiltä myös lahjaksi Virpi Raipala-Cormierin kirjoittaman Luontoäidin kotiapteekki -kirjan, joka oli ihana yllätys! Nyt pääsen perehtymään paremmin yrttien maailmaan ja niiden hyötyihin.

Frantsilan luomyrttitila kuulostaa ihanalta paikalta. Mä luulen, että ensikesänä me tehdään retki sinne!

Jatkoimme luontaistuotteiden parissa ja suuntasimme Tuisa Oy:n osastolle.

Tuisa Oy:n tuotteita yhdistää Himalajan kristallisuola, jolla on monia hyvinvointia edistäviä vaikutuksia, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Lisäksi tuotteissa on käytetty luonnollisia ja laadukkaita öljyjä sekä raaka-aineita kuten kookosta, oliiviöljyä ja aloe veraa. Otin kotiin testaukseen tuotteita ihon ja hiusten hoitoon, joista voin kertoa myöhemmin lisää, kun olen jonkin aikaa käyttänyt niitä! Tähän asti fiilis on ollut positiivinen, sillä huomaan jo muutaman päivän käytön auttaneen kylmien ilmojen ja kotihommien kuivaamiin käsiini!

Ja se on saavutus, sillä näihin korppuihin on kokeiltu vaikka mitä voiteita ja vitamiineja.


Tuisa Oy:llä on tuotteita myös huoneilman parantamiseen, sillä suolalla on terveyttä edistäviä vaikutuksia myös hengitettynä. Tähän suolahiukkasten hengittelyyn tutustuimme jo hieman kun olimme viettämässä hotelliviikonloppua Holiday Clubilla (Video löytyy TÄÄLTÄ), sillä kylpylän saunamaailmassa oli suolasauna.

Nyt siis myös oman kodin huoneilmaan on mahdollista saada suolan hyödyt!

Pyörimme myös Foodinin osastolla hypistelemässä superfoodherkkuja ja shoppailimme raakasuklaauutuuksia (Piparsuklaata, NAM!) sekä tutustuimme mielenkiintoisiin ihmisiin. Kävin juttelemassa mm. Nanna ja Jere Karalahden, sekä Pekka Hyysalon kanssa. He kertoivat omat vinkit syksyssä jaksamiseen, jotka pääset näkemään messuvlogistani TÄÄLTÄ.

Luomujuttujen jälkeen oli aika käydä pyörimässä suomalaisen designin parissa Weecosin osastolla. Osaston monista suunnittelijoista nappasin Sanna-Maria Ojasen tarkempaan tutustumiseen. MOSH korut tekivät vaikutuksen kauniilla muodoillaan, ajattomuudellaan sekä yksinkertaisella kauneudellaan. Ihastelimme Hennican kanssa brändin loppuun asti mietittyä ilmettä logoa ja kangaskasseja myöten.Erittäin tyylikästä ja laadukasta!

Inspiraatio koruihin lähtee rock- ja heavymetalmusiikista, mutta muodot liittyvät myös Sanna-Marian aikaisempaan työhön matematiikan parissa. Korut eivät kuitenkaan ole mitään "rokkikoruja" ja vaikka itse kuuntelen lähinnä milloin mitäkin poppia, niin korujen tyyli sopii täysin omaani. Sanna-Marian MOSH-koruilla on myös Suomi 100-tunnustus.

Itselleni lähti mukaan MOSHin kaulakoru pitkällä ketjulla, koska ajattelin sen sopivan ihanasti esimerkiksi neuleiden ja huivien kaveriksi!

Näkisinpä tässä myös ihanan joululahjaidean...Lopuksi vielä tutustuimme Hiusvita-ravintolisään, joka oli myös ihan uusi merkki minulle. Käytän itse ravintolisiä päivittäin ja arvostan niissä laatua, joten oli ilo huomata miten hyvältä tuotesisältö näytti. Macadamiaöljyn terveysvaikutukset olivat mulle ihan uutta tietoa, joten taas opin jotain uutta.

Hiusvita ravintolisissä on runsaasti hiusten, ihon ja kynsien hyvinvointia edistäviä raaka-aineita ja ravintoaineita. Osaa tuotteessa olevia ravintoaineista käytin jo ennestään, mutta mukana oli myös ihan uusia ainesosia, joten mä luulen että mun hiusten kasvu räjähtää tämän jälkeen!

Osastolla oli erittäin mukava porukka kertomassa tuotteesta ja suosittelenkin menemään vilkaisemaan YouTubeen mun messuvlogin niin kuulet lisää!
Kaikienkaikkiaan mun messukokemus oli erittäin positiivinen ja nyt sitten odotellaankin seuraavia messuja jotka taitavat olla ensikuussa, nimittäin ELMA messut!

Mä luulen, että sinne suunnataan koko perheen voimin ihastelemaan lehmiä ja possuja...


Oltiko sinä I Love Me -messuilla ja mitä tarttui mukaan?


❤ Anniina

You Might Also Like

0 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM