Kurkistus kulisseihin - By Pinja-vaatemallisto on täällä!

lauantaina, lokakuuta 07, 2017

*Yhteistyössä By Pinja


Mistähän mä aloittaisin. 

Me tavattiin ensimmäistä kertaa Pinjan kanssa aikoinaan ihan muissa merkeissä. Se oli itseasiassa työhaastattelu. Pinja haastatteli mua erääseen myyntityöhommaan. Siinä työhaastattelussa taisi vierähtää yli tunti, koska höpöteltiin ja naureskeltiin kuin vanhat tutut. 

Useamman kuukauden kerkesimme tehdä töitä yhdessä, ennen kuin työt muuttuivat. Ystävyys kuitenkin jäi pysyäkseen.

Muistan, kun Pinja alkoi tekemään imetyskoruja. Ensin itselleen, sitten muutamalla tutulle, sitten vähän muillekin ja ei mennyt kauaa, kun:

BOOM! Niitä oli kaikkialla!

Imetyskorut olivat vielä ihan uusi juttu Suomessa, mutta muualla maailmassa ne olivat olleet hyvinkin suosittuja äitien keskuudessa jo tovin. ByPinja- silikonikorut nousivat nopeasti suosituiksi Suomessa ja valikoima laajeni eri värien lisäksi mm. Statement-mallistoon sekä lastenkoruihin.

By Pinja koruista kerroinkin aijemmin täällä sekä täällä

Jälleenmyyjiä tuli tiuhaa tahtia ympäri Suomen ja ihmettelin moneen kertaan Pinjalle, että "MITEN SÄ TEET TÄN KAIKEN!?" 

Tuotanto, markkinointi, tilaukset, jälleenmyyjät, asiakaspalvelu, tapahtumat, nettikauppa, blogi jne, jne. Mulla tulee hiki pelkästä ajatuksesta, mutta Pinjalla ei tunnu hymy hyytyvän. Pinjasta näkee, miten paljon hän rakastaa yritystään ja kaikkea siihen liittyvää. 

Se into on inspiroivaa ja tarttuvaa. 

Pinjalla on myös jatkuva into kehittyä, sekä kehittää uutta. Hän ei pysähdy yhden projektin jälkeen nostamaan jalkoja pöydälle, vaan on valmiina käärimään hihat ja menemään kohti seuraavaa...

Mulla onkin iloa ja kunnia paljastaa myös täällä omassa blogissani, että By Pinja-brändiltä on julkaistu nyt ensimmäinen vaatemallisto! 

Kaunista, ajatonta, romanttista, hillittyjä värejä, puuvillaa, pitsikuviota, peplumtoppeja, denimiä... Kuvissa toisena mallina on ystäväni Hennica Halme. Postauksen kuvat on ottanut tällä kertaa superlahjakas kuvaaja Mikael Kuitunen http://www.mikaelkuitunen.com. Mikael oli ottamassa myös meidän hääkuvat kesällä 2015!

Näet By Pinjan koko malliston nettisivuilla https://www.bypinja.com/fi. Sieltä löytyy paitojen lisäksi mm. ihania mekkoja! Mun yksi suosikeista on Simple Dress Denim, joka ei vielä näihin kuvauksiin ennättänyt. Luulen, että tulette näkemään sen täällä vielä myöhemmin! Vaatteet on tehty yhteistyössä Pietamon kanssa.

Niin kuin Pinjan koruissakin, myös vaatemallistossa on jokin juju. Vaatteet sopivat kenella vaan, mutta niitä sunnittellessa on muistettu myös imettäviä äitejä. Nimittäin jokaisessa paidassa on jokin imetystä helpottava juttu: Liuhuva helma tai pieni piilovetskari.

Tää oli yksi asia jota harmittelin Julian vauva-aikana: Imetysvaatteet olivat ei-niin-nättejä, mutta monessa normaalissa paidassa ja mekossa oli hankala imettää.

By Pinja-mallisto on nyt saatavilla ennakkotilaajan etuna -30% koodilla PRESALE vielä huomiseen asti!

Ps. By Pinjan Instagramissa on käynnissä arvonta, käykää osallistumassa!


❤ Anniina

You Might Also Like

0 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM