Lokakuun kuulumiset + ALEKOODI BY PINJA VERKKOKAUPPAAN

perjantaina, lokakuuta 13, 2017

Meidän elämä näyttää kuulemma hauskalta. 

Eikä sitä kieltämään, meidän elämä on enimmäkseen ihan hauskaa! Johtunee lähinnä meidän luonteista, koska osataan kumpikin suhtautua elämään pilke silmäkulmassa, satoi tai paistoi.

Ei meillä kuitenkaan 24/7 ole ihan niin hauskaa, kuin SuperPark- ja Lintsivideot antavat ymmärtää. Elämämme on enimmäkseen niin perusarkea kuin olla ja voi. Naurettiin yksi päivä, että pitäisi tehdä sellainen "True Life"-video. 

Arkipäivät ovat välillä sellaista kaaosta, että huhhuh.  

Kaikki säntäilee joka suuntaan. Sirius järsii Julian uusia puuleluja. Rambo loikkii vastapestylle koiranpedille pissalle. Julia yrittää vetää Villeä hännästä samalla kun Ville näyttää siltä, että kohta palaa käämit. Juha haahuilee ympäri kämppää silmät ristissä 5.30 aamuvuoron jäljiltä ja minä marssin stressaantuneena ympäri kämppää niin, että astiat helisee kaapissa. 

Kaikki on samaa aikaa keittiössä, pyöritään ja törmäillään toisiimme kuin mitkäkin hattivatit. Sitten yhtäkkiä kaikki on myös vessassa. Sitten tilanne lähtee ihan lapasesta ja me vaan purskahdetaan nauramaan. Sen jälkeen tehdään pikainen suunnitelma iltatoimille, työhommille ja koirien iltalenkityksille ja jatketaan puuhastelua hymy huulilla.

Tämä lokakuu on ollut erityisen vauhdikas, mutta myös hauska. On ollut jos jonkin näköistä ohjelmaa ja ollaan myös päästy rentoutumaan ystävien parissa, sillä aikaa kun Julia on ollut yökyläilemässä. Lokakuussa on tullut kivoja yhteistöitä ja vihdoin alkaa tuntumaan siltä, että monen kuukauden vaivannäkö ja monen tunnin "yövuorot" palkitaan. 

Mua palkitsee sinällään jo se, että näen itse työni tuloksen ja nautin siitä mitä teen. Kieltämättä silti askel kevenee ja suupielet nousevat korviin, kun huomaan, että muutkin tykkäävät työni tuloksista ja saan myös jotain konkreettista hyötyä tekemästäni työstä. 

Eniten kuitenkin mua on palkinnut palautteet ja viestit, joita olen seuraajiltani viimeaikoina saanut. Mä olen saanut niin kauniita viestejä, että olo on ollut ihan hämmentynyt ja onnellinen. 

Kiitos niistä, ne motivoivat mua todella paljon ja tuovat lisäpuhtia!

Tällä viikolla meille on tulossa erityisen palkitseva viikonloppu, sillä päästään viettämään kahdenkeskistä aikaa Juhan kanssa perjantaista sunnuntaihin asti! Julia ja lemmikit menevät isovanhemmille viettämään kivaa viikonloppua sillä aikaa. 

Ensimmäistä kertaa ollaan erossa Juliasta jopa kaksi yötä! Vähän voi tulla pikkutirppaa ikävä...

Me aijotaan ottaa kaikki ilon irti rentouttavasta parisuhdeviikonlopusta ja te, ihanat lukijani, pääsette näkemään meidän viikonlopun fiiliksiä ensiviikon aikana, sekä blogissa että YouTubessa!

Muistakaa ottaa välillä irtiottoja arjesta, niin jaksaa taas touhuta kiireestä ja sateisesta syksystä huolimatta!

Ps. Kerroin teille viimepostauksessani ensimmäisestä By Pinja-vaatemallistosta. Koodilla ANNIINA30 saatte 30% alennusta koko By Pinja vaatemallistosta ja koodilla ANNIINA20 koko korumallistosta!

❤ Anniina

*Valkoinen peplumtoppi saatu yhteistyössä By Pinjan kanssa
*Minun ja Julian korut saatu yhteistyössä By Pinjan kanssa

Postauksen kuvat on ottanut http://www.mikaelkuitunen.com

You Might Also Like

0 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM