Marraskuun pukeutumuisvinkkejä + ARVONTA instagramissa

lauantaina, marraskuuta 11, 2017

Pikkulasten vanhempien suosikkivuodenaika pukeutumisen suhteen, eikö vain?

Ilmat alkavat olla talvisen kylmiä, vettä sataa joka toinen päivä ja tuuli tuntuu hyytävältä. Talvihaalari ei pidä vettä, kuravaatteet ovat hankalia ja välikausihaalari on liian kylmä.

Voi vain kaihoisasti muistella kesäaikaa, kun ulos pystyi lähteä tuosta vaan ilman pukeutumisrumbaa ja kurasambaa. 

Valitus sikseen ja katse vaatetukseen!

Ostin jokin aika sitten fleecevuorisen sadetakin ja housut, jotka ovat näillä keleillä olleet kaikkein käytännöllisimmät. Talvihaalari menee heti märäksi, joten se on parempi säästää kuiville keleille tai pakkasille. Sadeasu on fleecevuoresta huolimatta hieman liian kevyt ja vaatii alleen lämmintä vaatetta, joten hankintalistalla on ollut villahaalari. 

Tein viimekeväänä Bredenin kanssa yhteistyötä sisävaatteiden osalta. Kun kuulin, että mallisto on laajentunut nyt myös merinovillatuotteilla, olin melkoisen ilahtunut! Lisäksi heillä on nykyään lastenvaatteiden lisäksi tuotteita myös aikuisille.

Bredenin merinovilla tulee Suomesta ja virolainen yritys oli saanut nyt myös suomenkielisen asiakaspalvelun.

Mahtavaa!

Mä olen nyt viimeaikoina innostunut todella luonnonmateriaaleista, kuten villasta. Tekokuidut usein hiostavat eivätkä lämmitä tarpeeksi, joten villaa tai puuvillaa sen olla pitää. Omaan kaappiin onkin nyt syksyn mittaan ilmestynyt mm. villavuoriset kengät, villapaitoja sekä villahuiveja.

Valitsin Julialle Bredenin mallistosta merinovillaisen haalarintuubihuivin ja pipon. Kaulurit ovat olleet tärkeä osa meidän ulkopukeutumista, joten tuubihuivi vaikutti myös näppärältä. Tavanomaiset kaulurit tosin lämmittävät myös rintaa ja Bredenilläkin on myös kolmion mallisia huiveja siihen tarkoitukseen, mutta tuubihuivi menee hyvin lämpimän villahaalarin kanssa.

Hankintalistalla on ollut pitkään myös käytännöllinen peruspipo, sillä Julialla on vain tupsupipoja, jotka eivät mahdu sadetakin hupun alle. Valitsinpa siis lisäksi tämän tumman harmaan Mette-hatun.

Merinovilla pitää nupinkin lämpöisenä, mutta ei hiosta!

Olemme testanneet näitä käytännössä nyt viikon verran ja olen tykännyt todella paljon! Tyttö on pysynyt lämpöisenä, vaatteet ovat mukavan tuntuisia ihoa vasten ja näyttävätkin kivoilta.

Paketin mukana tuli yllätyksenä myös toinen samanvärinen pipo aikuisten koossa, sekä Bredenin tunnusomainen lasten "kypärämyssy", jossa on yhdistetty pipo ja huivi.

Mulla on ilo jakaa jotain pehmeää ja lämmintä myös kahdelle teistä!
Sain nimittäin mahdollisuuden arpoa Instagramissa seuraajilleni ihan huikeat palkinnot: kaksi onnekasta saavat valita 70e edestä tuotteita Bredenin verkkokaupasta! Tarkemmat ohjeet ja osallistuminen:

https://www.instagram.com/anniinajalkanen/

Onnea arvontaan!


❤ AnniinaYou Might Also Like

2 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM