Mitä jos olisin kuin lapseni?

torstaina, marraskuuta 16, 2017

Mitä jos olisin kuin lapseni?Heräisin aamulla pirteänä seitsemältä hyppien sängyssä innoissani. Söisin kunnon aamupalan - joka aamu. Juoksisin alasti karkuun, silloin kun pitäisi pukea päälle.

Osoittaisin ulkona innoissani jokaista lentävää lintua ja kiipeilevää oravaa. Iloitsisin autoista, busseista, ohikulkijoista, kivistä ja kävyistä.

Hyppelisin vesilammikoissa, koska sadekelit ovat ihania.


Istuisin bussissa tuntemattoman viereen, vilkuilisin häntä virnuillen ja vilkutellen. Kutittaisin häntä vaivihkaa kämmenestä ja hypistelisin hänen huiviaan ihaillen.

Halaisin ja pussaisin ihmisiä puistoissa. Kaveeraisin kaikkien kanssa ja lyöttäytyisin mukaan tuntemattomien ihmisten jengeihin.

Tanssisin silloin kun tekee mieli tanssia, laulaisin missä huvittaa. En miettisi mitä muut ajattelevat.

Olisin rohkeasti aina oma itseni.


Lähtisin seuraamaan ihmisiä, kun he sanovat lähtevänsä kotiin. Seuraisin kotiin asti ellei joku huomauttaisi, ettei toisten kotiin voi mennä kutsumatta.

Säntäilisin ruokakaupassa ympäriinsä kärryt kolisten. Keräisin koriini kaiken mitä mieleni tekee.

Kävisin myös tutkimassa muiden ostoksia, koska heillä voi olla paremmat löydöt. Kiilaisin jonossa, maistelisin maksamattomia tuotteita ja yrittäisin livahtaa ulos jätettyäni ostokset hihnalle.En stressaisi tulevaisuudesta, en olisi katkera menneisyydestä. En valittaisi säästä, länsimetrosta, vesijuoksijoista tai myöhästyvästä bussista.

Istuisin koiran päälle ja leikkisin että se on hevonen.

Olisin näkymätön peittäen vain silmäni.Mitä kaikkea sinä tekisit jos olisit kuin lapsesi?


*Kuvien ruokailuvälineet saatu yhteistyössä Bumkins 


 ❤ Anniina

You Might Also Like

0 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM