Tuoreen yrittäjän katsastus tulevaan

maanantaina, marraskuuta 20, 2017
Huhheijaa!

Kirjoittelin juuri Julian nukahtaessa päikkäreillä puhelimen muistiin to do-listaa tälle viikolle, sillä tulossa on joka päivä jotakin ja pää on aivan pyörällä. Lähinnä nyt on ollut monia yhteistöitä, sekä lisäksi omia blogi- ja videoprojekteja, joita täytyy saada purkkiin. Tällä viikolla on myös kaksi tapahtumaa, joista on omat juttunsa tehtävänä. Yhteistyöt ovat omasta mielestäni mielenkiintoisia ja toivon, että myös lukijani saavat niistä jotain irti, kuten vinkkejä, lahjaideoita tai tarjouksia itselleen. 

Onneksi on pelkkiä kivoja juttuja tulossa (en kai mä huonoja juttuja valitsisikaan), kuten muutama arvonta eri kanavillani. Suosittelenkin seuraamaan Facebook-sivuani ja Instagramiani, niin ei mene mikään niistä ohi suun! 


Mietin tänään, että ärsyttääköhän ihmisiä jos arvontoja tulee monta peräkanaa, mutta tulin siihen tulokseen, että sehän on vaan kiva juttu. Mä itse tykkään osallistua arvontoihin ahkerasti ja ahkeruus palkitaan, sillä on niistä tullut voittojakin silloin tällöin! Ainoa mikä arvonnoissa ärsyttää on "tägää niin monta kaveria kuin haluat, jokainen kaveri on uusi lisäarpa", sillä näissä arvonnoissa on miljoona kommenttia, kun jotkut ovat luetelleet kaikki instakaverinsa putkeen. Nämä scrollaan itse  suosiolla ohi, sillä en jaksa osallistua mun kahden kaverin-tägäyksilläni :D

Joulun alla ihmiset shoppailevat kaikenlaista tavaraa ja lahjoja, joten tällainen arvontaputki tulee just oikeaan aikaan. Sitä paitsi musta on ihanaa, että voin tarjota seuraajilleni kivoja tuotteita tai palveluita, joko ilmaiseksi tai hyvällä alennuksella.

Viime aikoina on tapahtunut joitakin isoja muutoksia, joita halusin tänne blogiini jakaa. Ensinnäkin minut löytää nykyään myös Perheblogit-yhteisöstä! Odotan innolla tulevaa ja uusia tuttavuuksia, joita yhteisön myötä tapaan. Ihanaa, että nyt voin jakaa kaikkea blogiin littyvää kollegoiden kanssa, eikä tarvitse puntaroida asioita vain yksin tai Juhalle (koska se on välillä ihan yhtä pihalla kuin minäkin).
Perheblogien bloggaajat ovat huipputyyppejä ja ollaankin viestitelty paljon. Toivottavasti päästän lähiaikoina näkemään myös vaikka kahvikupin - tai kahden - ääressä!

Toinen iso muutos mitä on tapahtunut on se, että mä olen nyt ensimmäistä kertaa elämässäni yrittäjä!

Hurraa!

Perustin toiminimen muutama päivä sitten, joten nyt mä olen sitten ihan virallisesti bloggaaja ja tubettaja. Toimialan miettiminen oli hiukan hankalaa, sillä bloggaajaa ei vieläkään löydy normaalien töiden joukosta.

Ja ei - se ei ole musta itsestäni epänormaali työ, mutta olen saanut kysymyksiä silloin tällöin, että hei, koska sä palaat hoitovapaalta sinne TÖIHIN. Musta itsestäni tuntuu, että mä en ole koskaan tehnyt töitä näin paljon jonkun asian eteen kuin olen viime kuukausien ajan tehnyt! Mutta samalla tämä kaikki ei tunnu työltä, koska tästä nauttii ja saan itse päättää milloin ja mitä teen.

Ehkä niitä kysymyksiä töihin paluusta ei enää tule, koska olenhan mä nyt yrittäjä. Vaikka eihän se ole kuin yksi Y-tunnus, mutta jotenkin fiilis on ihan eri kuin ennenkin.

Eilen juuri tein ensimmäisen laskuni, jonka jälkeen teki mieli tuulettaa like a boss!

Tästä on hyvä aloittaa uusi viikko uusin kujein. Nyt odotan, että Juha pääsee omista töistä, sillä mulla on sille kuvaushommia, heh...


 Mukavaa viikonalkua!

❤ Anniina
You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Onnea yrittäjälle <3 Hieno juttu!

  VastaaPoista
 2. Mäkin otin itseäni niskasta kiinni ja perustin toiminimen. Niin hauskaa, että sunnuntaina perustin ja jo maanantaina mulle soiteltiin ja tarjottiin yritysvakuutuksia ka puhelinliittymiä yms. kun mulla nyt on uus yritys :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa, onnea sullekkin! 🙂👍 ai soiteltiin, mulle ei oo tarjottu mitään vielä! 😆

   Poista

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM