Viikonlopun menovinkki

keskiviikkona, marraskuuta 22, 2017


Mun on pitänyt pitkään viedä meidän vanhoja vaatteita myyntiin kirpputorille. Kaksi täyttä ikeakassia  on nyt nököttänyt meidän makkarissa pari kuukautta. 


Melkein jo varasin pöydän eräälle itsepalvelukirppikselle, mutta varauskalenteri näytti täydeltä  loppuvuoteen saakka. Ajatus vaatteiden aikaa vievästä hinnoittelusta, sekä pöydän siivouksesta ja täytöstä monta kertaa viikossa alkoi kuulostamaan ahdistavalta, joten päätin jättää projektin sikseen ja antaa kassien nököttää odottaen ihmettä.

Onneksi tulevana lauantaina 25.11.2017 Helsingin Tavastialle tulee loistava Lastentori-tapahtuma, johon menen mukaan blogikirppiksen puolelle myymään sekä omia, että Julian vaatteita!

Ihanaa saada kaappiin tilaa, sekä myös sinne makkariin...

Tapahtuma on auki klo 10-14 ja paikalla on useita bloggaajia, brändejä sekä tuotteita. Lapsille löytyy kivaa tekemistä ja paikalle odotetaan myös Joulupukkia, joten kannattaa tulla koko perheen voimin.


Suosittelen varaamaan mukaan käteistä ja etenkin pikkurahaa, sillä meidän pöydästä ainakin löytyy vaikka mitä kivaa nimenomaan pikkurahalla.

Nähdään lauantaina!


❤ Anniina
You Might Also Like

0 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM