Villaa nukkumateille

torstaina, marraskuuta 30, 2017

*Yhteistyössä LANAcare


Mun piti kirjoittaa postaus ihan muusta aiheesta kun taas nukkumisesta, mutta toisin kävi. Ja toisaalta, hyvät unet ovat olleet nyt erityisen ajankohtaisia, koska Julia on ollut muutaman päivän pienessä nuhassa, jolloin unentarve on selkeästi korkeampi.


Julialla on ollut nyt pari viikkoa käytössä tanskalaisen brändin LANAcaren villatäytteinen peitto ja tyyny.

Kuulitte oikein: villatäytteinen!

Ainakin mulle oli ihan uutta, että villaa käytetään myös täkkien täytteenä. Villla kuulostaa kuumalta materiaalilta nukkumista varten, mutta tarkemmin tutustuttuani se onkin oikein ilmava ja hengittävä. Ja niinhän se on myös vaatteissa: mitä parhain materiaali pitämään ihon mukavan lämpöisenä ja kuivana.

LANAcaren tuotteissa käytetty villa tulee Etelä-Amerikasta sekä Etelä-Afrikasta. Lampaat elävät alueella, jossa ei käytetä lannoitteita eikä torjunta-aineita. Villaa ei myöskään käsitellä kemikaaleilla, joten se on takuulla puhdasta ja myrkytöntä.

Postikulut Euroopassa ovat vain 9,99e, joka on mun mielestä yllättävän vähän! Olen aika vähän tilannut ulkomailta mitään ja elänyt siinä uskossa, että postikulut ovat kalliita ellei tilaa isolla summalla.

Tässä olisi hieno ja tarpeellinen lahjaidea kenelle vaan: pienelle tai vähän isommalle nukkumatille.

Peittoja ja tyynyjä on saatavilla sekä lapsille, että aikuisille, mutta ainoa miinus on se että koot ovat eri kuin Suomen standardikokoisissa lakanoissa. Itse en tajunnut tätä etukäteen, joten pussilakanaan jää jonkinverran tyhjää tilaa. Käytössä tämä ei itseäni hirveästi haitttaa, mutta toki olisi parasta että koot olisivat yks yhteen.

 LANAcarella on lisäksi paljon muitakin tuotteita. Meille tuli täkin ja tyynyn lisäksi myös ihanan pehmoinen kypärämyssy, suloiset tumput ja itselleni kengänpohjalliset sekä sukat! Mulla on herkästi varpaat jäässä kaikissa muissa kengissäni paitsi villavuorisissa talvikengissä, joten nyt voin käyttää talvella muitakin kenkiäni, jes! Lisäksi valikoimasta löytyy tuotteita mm. imetykseen sekä villatuotteiden hoitoon.


Julialla ei ole ollut tyynyä aijemmin, koska sitä ei ihan pienille suositella, mutta nyt hänellä on tämä LANAcaren litteä villatäytteinen ns. vauvatyyny. Ekana iltana hän heitti sen jalkopäähän, mutta sen jälkeen se on pysynyt pään alla ja näyttänyt kelpaavan oikein hyvin.

Mua kiehtoo kaikki luonnonmateriaaleista tehdyt tuotteet, joten Julian sänky on nyt kunnolla tuunattu pellavalakanoineen ja villapeittoineen.

Olisikohan meidän vanhempien sänky seuraavaksi tuunauksen tarpeessa...


❤ AnniinaYou Might Also Like

0 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM