Hemmottelumaanantai Helsingissä

tiistaina, joulukuuta 05, 2017

Kerroin teille taannoin, että ystäväni Pinjan koruyritys laajenee vaatemallistolla. Olin eilen malliston lanseeraustilaisuudessa Helsingissä Kauneushoitola Hillassa ja mikäs sen parempi päivä pienille hemmottelujuhlille kuin maanantai!

Meille tarjottiin suussa sulavaa Gateaun suklaakakkua, jonka riittoisuus yllätti. Pieni koko hämää, sillä kakku oli niin maukas ja tuhti, että pieni pala kahvin kanssa riitti viemään makea nälän. 

Hilla oli mulle ihan uusi paikka ja positiivinen yllätys. Fiilis oli mukavan kotoisa, tuotteita oli kauniisti esillä ja henkilökunta oli hurjan mukavaa! Kaikki heidän tuotteet ovat luonnollisia, vegaanisia ja eläinkokeettomia "marjaherkkuja" ja ne valmistetaan vieläpä Helsingissä! Hoitolalla oli selkeästi oma persoonallinen tyyli ja aijon ehdottomasti pitää heidät mielessä tulevaisuuden lahjahankintoja ajatellen.

Saimme nauttia minihoitoja ja minulle tehtiin rentouttava hartia-/käsihieronta hyvältä tuoksuvilla marjavoiteilla. Kaiken tämän kiireen ja arjen keskellä, pieni rentoutuminen teki ehdottomasti hyvää. 

Hypistelimme sekä sovittelimme ByPinjan ja Pietamon yhteistyössä toteuttamaa vaatemallistoa, herkuttelimme ja höpöttelimme. 

3 tuntia meni huijaukessa!

Saimme vielä kotiinviemiseksi pienen lahjakassin, jossa oli mm. Pinjan koru, Pietamon otsapanta, tuotetestereitä ja Ekopharman Herukkakasvonaamio. Tämä naamio meni kotona heti testiin ja laitoin sen yöksi iholle hoitamaan stressiryppyjä kuntoon!
Huomenna onkin jo itsenäisyyspäivä. Aijon tänään tehdä mahdollisimman paljon rästihommia pois alta, jotta huomenna voin istahtaa television ääreen seuraamaan linnanjuhlia mussutellen samalla suklaata ja glögiä. Meillä on ollut pitkään televisio mäsänä, mutta ostimme tänään uuden antennipiuhan ja toivotaan, että asia korjaantuu sillä.

Aijotteko te katsoa linnanjuhlia?


Mukavaa viikonalkua!


❤ Anniina

You Might Also Like

0 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM