Joulukuun kuulumisia

keskiviikkona, joulukuuta 13, 2017

Ajattelin pikaisesti istahtaa blogin ääreen päivittämään kuulumisia. Nyt kun meidän YouTube-joulukalenteri on vienyt hurjasti aikaa, niin blogin kirjoittaminen on jäänyt tässä kuussa vähän vähemmälle.

Tosiaan Joulukalenteri on nyt kovassa vauhdissa ja joka päivä tulee jos jonkinnäköistä videota. Sitä on ollut erittäin hauska tehdä, mutta aloitettiin toteutus ihan liian myöhään, joten vuorokauden rajallinen tuntimäärä ja perhe-elämä tuo hieman haastetta.
Julia oli viime viikonloppuna mummolassa jopa 3 yötä (!), joten me saatiin levätä ja kuvata kunnolla. Julia nautti mökillä olostaan ja kaikki oli mennyt sielä oikein hyvin.

Odotan jo joulupyhiä, kun saa hommat kasaan ja voi heittäytyä sohvannurkkaan jouluherkkujen ja läheisten kanssa. Ah! Aijomme mennä pariksi yöksi mökille Juhan vanhempien luokse, mutta sitä ennen käymme myös omien sukulaisteni ja perheeni luona. Monet jouluruuat siis luvassa.

Julia kasvaa ja oppii uusia juttuja kovaa vauhtia. Kun hän tuli mökiltä maanantaina niin tuntui, että parissa päivässä hän oli taas kasvanut niin isoksi tytöksi. Äidin pikku reissaaja! Häneltä tulee jo monta sanaa, kuten pipo, pupu, äiti, mummo, lamppu ja omppu. Mökkireissun jälkeen oli paljon kerrottavaa ja hän kertoikin innoissaan omalla, hieman vielä hankalasti ymmärrettävällä, kielellään mitä oli mökillä touhunnut isovanhempien kanssa. Sen verran ymmärsin, että kivaa oli!

Kohta on vuosi 2017 taputeltu. Tämä on ollut mielenkiintoinen, antoisa ja työntäyteinen vuosi, koska keväällä aloitin blogin, Julia kasvoi vauvasta taaperoksi ja kesällä aloitin YouTube-kanavan. Kaiken tämän myötä on tullut opittua ja koettua paljon uutta! Ensivuodesta tulee varmasti entistä jännittävämpi.

Nyt lähdemme Julian kanssa ulkoilemaan, joten lopetan kirjoittamisen tältä erää tähän. Ulkona näyttäisi olevan ihanasti pikku pakkanen, vähän lunta ja sininen taivas. Niin piristävää vesisateen ja pimeyden jälkeen!

YouTubessa on nyt uusi video, jossa kävimme "näyteikkunashoppailemassa" ja pohtimassa minkälainen on hyvä lahja. Käy ihmeessä kurkkaamassa, mikäli et vielä ole. :)


Ihanaa viikkoa!

❤Anniina

You Might Also Like

0 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM