Talvi tuli! + Arvonta Instagramissa

perjantaina, joulukuuta 01, 2017

*Yhteistyössä Kukkuukids

Tänään saatiin lunta maahan ja mehän lähdimme heti tutkimaan tätä ihmettä.


Toivotaan, että pakkasta tulee lisää ja tämä pysyisi maassa. Kaikki näyttää niin kauniilta lumen peittämänä ja valoakin on paljon enemmän!

Parasta on myös se, että koiran omistajana säästyn lattian jatkuvalta hinkkaamiselta, kun kuraa ei tule jatkuvasti sisään tassujen mukana. 

Meillä oli pitkään etsinnässä uusi talvihaalari Julialle. Ne ketkä ovat seuranneet meidän Taaperotiistai-videoita, niin tietää että haalaria etsittiin myös käytettynä, mutta heikoin tuloksin. Tai itseasiassa äitini löysi yhden talvihaalarin, jota käytettiin väliaikaisesti, mutta se olikin lahkeista liian lyhyt. Väri oli myöskin omaan silmään turhan villi. 

Löysin Kukkuukidsiltä tämän Ticket To Heavenin talvihaalarin ja vaikka yleensä suosin tylsästi vain mustaa, valkoista, harmaata ja vaaleanpunaista, niin tämä amaranth purple-väri näytti tosi kivalta! Siihen sopii hyvin olemassa olevat asusteet ja karvakaulus on söpö yksityiskohta. Materiaali on laadukasta ja kestävää, joten eiköhän tällä koko talvi touhuta hyvillä mielin. Haalarin alle on nyt riittänyt kevyet vaatteet ja tyttö on pysynyt kuitenkin lämpöisenä. 


Valikoimasta löytyy paljon muutakin eri merkeiltä kuten Levi's, Hummel, Mayoral ja Racoon, niin sisä-, kuin ulkovaatteitakin. Huomasin myös ihanat ja kätevät CeLaVin sadehaalarit, jonka hommaisin Julialle ellei meillä olisi jo parikin eri sadetakki/-housu-settiä. Tuollainen haalari olisi vain niin paljon kätevämpi ja parempi kurakeleillä! Voi olla, että keväällä on pakko ostaa myös tuollainen...

Kukkuukidsillä on nyt kaikkiin tilauksiin postikulut veloituksetta! Myös vaihto ja palautus on ilmaista. 

Joulukuun alkamisen kunniaksi arvon Instagramissa tililläni @anniinajalkanen yhteistyössä Kukkuukidsin kanssa 25e arvoisen lahjakortin heidän verkkokauppaansa!

Onnea arvontaan ja hauskaa viikonloppua!

Ps. Jos sulta puuttuu vielä joulukalenteri, niin YouTube-kanavallani starttasi tänään yksi sellainen, joten käy kurkkaamassa :) Pääset sinne TÄSTÄ.

❤ Anniina

You Might Also Like

1 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM