Mitkä olivat suosituimmat postaukseni vuonna 2017?

maanantaina, tammikuuta 01, 2018Päätin kurkistaa huvin vuoksi tilastojani ja katsoa mitkä ovat olleet vuoden 2017 suosituimpia postauksiani. Aloitin blogini maaliskuussa 2017, joten blogihistoriaa ei ole vielä edes kokonaista vuottakaan. Postauksia on tässä ajassa kertynyt jo 89, joka tekee noin pari postausta viikossa.

Jos joissakin vanhoissa postauksissani on tekstit ja kuvat miten sattuu, niin pahoittelen! Se johtuu siitä, että vaihdoin teemaa ja tämä sekoitti koko paketin, enkä saanut tätä asiaa ainakaan näin äkkiseltään korjattua, hupsista!

Suosituin postaukseni on ollut "Oletko aina halunnut kurkistaa autiotaloon?". Vastaus otsikon kysymykseen on monella ollut siis ilmeisesti kyllä. Kävimme tällä perintötontilla uudemman kerran, josta teimme myös kaksi videota eli Autiotaloseikkailu OSA 1 ja OSA 2.

Seuraavaksi suosituin on ollut postaus "Sisustuskeksintöjä", jonka uskon olleen suosittu siksi, että kaikenlaiset sisustusideat ovat ylipäätään aina suosittuja blogimaailmassa. Itsekin luen kaikenlaiset DIY-ideat ja sisustusvinkit enimmäkseen blogeista.

Kolmanneksi suosituin oli "Suuri paljastus + video" otsikolla oleva postaus, jossa paljastimme siis uuden perheenjäsenemme eli Siriuksen. Kunnon klikkiotsikko heh, mutta paljastus oli todellakin suuri, koska pienestä pennusta on venähtänyt 10 kuukaudessa lähes 60 kiloinen jättiläinen!

Neljänneksi luetuin postaus kertoi Lauttasaaren vaunulenkistä. Tämä on ollut suosittu joko siksi, että lukijoitani kiinnostaa erityisen paljon vaunulenkit tai sitten siksi, että tätä postausta jaettiin parissa eri kanavassa ja sivustossa, joka toi luonnollisesti lisää liikennettä.

Top 5. suosituin postaus on "Virkkailua". Anniinan analyysit selittäisi tämän samalla selityksellä kuin sisustuspostauksen, eli kaikenlaiset DIY-ideat ovat vain yksinkertaisesti kestosuosikkeja blogimaailmassa.

Muita suosikkeja on ollut synnytyskertomus, vauvan kanssa matkustelu, ulkotreenipostaus, I Love Me-messut lähestyy-postaus sekä postaus lapsen kuvista netissä.

Mitäs tästä voisi tiivistää. Ainakaan mikään tietty aihepiiri ei ole selkeästi ylitse muiden!

Monet tekijät vaikuttavat tekstien katselukertoihin kuten otsikko, aihe ja mainostus. Pyrin kirjoittamaan blogiini vaihtelevasti aiheista, jotka minua itseäni kiinnostavat sillä hetkellä ja joista kirjoittaminen tuntuu luontevalta. Moni postauksista käsittelee myös ihan vain meidän  kuulumisia ja kaikkea mitä olemme puuhailleet.

En juurikaan mieti, että mikä aihe voisi nyt olla suosittu ja kerätä katselukertoja, sillä en vain tykkää kirjoittaa väkisin. Toki jos aihe on itselleni mieluinen ja samalla muutenkin suosittu, niin hyvä niin: onhan blogin tarkoitus kuitenkin pohjimmiltaan olla lukijoita kiinnostava.

Muuten tyytyisin päiväkirjaan.

❤ AnniinaYou Might Also Like

0 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM