Suunnitelmat järjestykseen

tiistaina, tammikuuta 16, 2018

Mä olen aina tykännyt käyttää kalenteria. Ennen käytin mukana kulkevaa perinteistä kalenterikirjaa, mutta jossain vaiheessa huomasin unohtavani ottaa sen mukaani ja unohdin myös kirjoittaa sinne muistiinpanoja jostain syystä. 

Sitten siirryin iPadin kalenteriin, joka tuntui toimivan käytössäni paremmin. Nyt kun puhelin on myös Applen, niin pystyn hallitsemaan kalenteria kummallakin laitteella. Puhelin on kuitenkin aina mukana, joten sinne laitan nopeasti ylös kaikki menot. 

Seinäkalenterin totesin jo kauan aikaa sitten perheelle pakolliseksi, jotta näkisimme omat ja yhteiset menot suoraan seinältä nopeasti ja helposti. Juhalle ei ole muutenkaan ollut koskaan luontevaa pitää kalenteria, joten minä olen meidän perheen sihteeri ja kirjanpitäjä. Juha voi vaan tarkistaa seinästä, että missä pitää olla milloinkin :D 

Seinäkalenterista loppui usein tila kesken, koska sinne laitettiin sekä minun, että Juhan menot ja lisäksi oli Julian neuvola-aikoja, sun muita muskareita ja kaverisynttäreitä. 

Kun Yours Mine Design otti yhteyttä minuun, niin ajattelin että "Jes, juuri tällaista me tarvitaan!". Meillä oli sitä paitsi edelleen joulukuu 2017 seinällä, koska olen etsinyt kivaa ja käytännöllsitä kalenteria. No nyt se löytyi!

Yours Mine Designin Meidän vuosi-kalenterissa on neljälle perheenjäsenelle omat sarakkeet ja sopivasti kirjoitustilaa. Omat sarakkeet tuovat ehdottomasti yleisilmettä selkeämmäksi ja helppolukuisemmaksi. Ihana yllätys oli se, että kalenterin mukana tulee hauskoja tarroja, joilla voi merkata merkkipäiviä ja tärkeitä menoja, sekä koristella ulkoasua mieleisekseen. 

Suomessa tarvitaan uusia yrittäjiä ja mun mielestä on myös aina kiva löytää mieluinen tuote pienyrittäjän valikoimasta sekä näin samalla tukea sitä.

Järjestän yhteistyössä Yours Mine Designin kanssa arvonnan Instagramissa, jossa voit voittaa myös teidän perheelle tämän saman kalenterin!
Mikäli voitto ei osu kohdalle tai et ole mukana Instagramissa, niin koodilla AJ18, saat sunnuntaihin 21.1.2018 saakka 15% alennusta kaikista verkkokaupan tuotteista!

Onnea arvontaan ja menot järjestykseen!

❤ Anniina
You Might Also Like

0 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM