Terkkuja sairastuvalta

perjantaina, helmikuuta 16, 2018

Heipparallaa!

Täällä ollaan lymyilty sisällä nyt monta päivää, koska Julia on kuumeessa. Eilen hänen kunto näytti jo paremmalta, mutta illalla olo taas huononi, joten vielä ei olla päästy pälkähästä. 

Julia on ollut tosi vähän kipeänä, joten on ihan outoa katsoa, kun toinen on niin veto pois. Kamala huoli kokoajan, vaikka tämä onkin lääkärin mukaan ilmeisesti vain tavallinen kuume/flunssa/korvatulehdus-kombo. Parin sairaspäivän jälkeen huomasin, että päivät olivat menneet vain lasta tuijottaessa ja hoitaessa - en edes suihkussa käynyt. Nyt kun Juhalla on vapaa viikonloppu, niin voidaan jakaa tuijotteluvastuuta. 

Sairastelun takia siirtyivät myös tämän viikon työt ja suunnitelmat ensiviikkoon. Tarkoitus oli kuvata ainakin kaksi videota, mutta ne toteutetaan sitten kun potilas on taas entisellään. Luvassa on mm. kodin pientä pintaremonttia, sekä kokemuksia uusista rattaista!

Tässä kun napostelen luomuappelsiinia, niin tuli mieleen että oletteko koskaan vertailleet tavallisia ja luomuhedelmiä? Ostettiin ennen luomua, mutta jossain vaiheessa se unohtui ja nyt taas kaupassa hätkähdin, kun vertailin omenoita ja appelsiineja. Luomut ovat "rumia" eli vähemmän värikkäitä ja kiiltäviä. Yleensä jopa vähän rusehtavia ja klommoisia sieltä täältä. Tavalliset hedelmät ovat täydellisen muotoisia, kiiltäviä ja kirkkaan värisiä - ihan epäluonnollisia ja jollakin tapaa "liian täydellisiä". Jotkut sanovat, että luomu on huijausta, mutta tuo hedelmien vertailu kyllä vähän hämmästytti taas. Ostin luomua, vaikka pankkitili ei ollutkaan samaa mieltä. 

Nyt kuulostan tosi terveelliseltä ja tarkalta syömisistäni, mutta paljastettakoon sen verran, että ei meidän herkuttelu meinaa pysyä aisoissa sitten millään. 

ARGH! 

Järki ja mielihalut taistelee jatkuvasti ja yleensä mielihalut vie voiton. Mä olen suorastaan kateellinen niille, ketkä pystyvät hillitsemään itsensä ja kävelemään kaikkien herkkujen ohitse kylmän viileästi. Kesä lähestyy hurjaa vauhtia ja jos meinaan päästä kuntoon, niin pian tulee kiire. 

Pitäis pitäis pitäis....

Toivottavasti te olette pysyneet terveinä ja hyvinvoivina! Hauskaa viikonloppua!  :)

❤ Anniina

Ps. Pian YouTubessa tulee 5000 tilaajaa täyteen, joten lupailin sitten pitää toivotun IG-liven (Kanavan voi tilata tuolta kanavasivultani kohdasta "Tilaa" ja tällöin saat ilmoituksen uusista videoista). Laita siis @anniinajalkanen seurantaan, mikäli kiinnostaa kuulla enemmänkin höpinöitä tai haluat laittaa vaikkapa kysymyksiä tulemaan! You Might Also Like

0 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM