Testissä Pasta Box

sunnuntaina, helmikuuta 11, 2018

*Toteutettu yhteistyössä Pasta Boxin kanssa


Meidän "pahe" on ulkona syöminen. Olemme Juhan kanssa kumpikin laiskoja ruuanlaittajia, joten helposti tulee sorruttua ravintolassa syömiseen, sekä pikaruokaan. Alkuvuodesta teimme muutoksen ja aloimme panostamaan ruuanlaittoon myös kotona, mutta varsinkin viikonloppuisin haluamme käydä ulkona syömässä. Herkkulakkomme lipsui aika pian ja alunperin sopimus "yhdestä herkkupäivästä viikossa" vaihtuikin kahteen tai kolmeen herkkupäivään. 


Sorrumme nälissämme helposti hampurilaisiin ja pizzoihin, joten Pasta Box oli tervetullut ravintolakokemus meidän perheeseen. Olemme itseasiassa kulkeneet usein kyseisen ravintolan ohi ja miettineet että sielä voi olla hyvät ruuat, sillä ravintola näyttää ulospäin hyvin viihtyisältä ja freshiltä. Silti me olemme aina menneet niihin pariin tuttuun ja turvalliseen ravintolaan, vaikka Iso Omenakin nykyään loistaa monipuolisella ravintolamaailmallaan.

Vaikka yritimme alunperin syödä arkena mahdollisimman hiilarittomasti, niin nollatoleranssi ei kuitenkaan toimi - eikä ole kannattavaa. Jätettiin turha leivän puputtaminen pois ja korvattiin välipalat kunnon ruualla, joka oli hyvä muutos. Mutta kun hiilareita syödään, olisi ne hyvä ajoittaa päiväsaikaan ja iltaa kohti keventää. Jos päivän yrittää sinnitellä liian kevyesti ja vähäenergisesti, niin illalla iskee nälkä sekä sen myötä mieliteot.


Mulla on aina ennakkoluuloja monia ravintoloita kohtaa ja siksi käydäänkin aina samoissa. Sehän nyt on aivan hölmöä. Kun tutustuimme Pasta Boxiin tarkemmin ja luin heidän nettisivuilta valikoimasta, olin positiivisesti yllättynyt. Vesi herahti kielelle jo pelkän menun lukemisesta. Kyseessä on Premium pasta-ravintola, jossa panostetaan laatuun, nopeuteen ja hyvään asiakaspalveluun. Kastikkeet he tekevät paikanpäällä tilauksesta ja raaka-aineet ovat tuoreita. 

Mun mielestä on kiva, että annokset saa boxeissa, jotka on helppo ottaa mukaan. Ruokahävikki vähenee ja rahapussi kiittää. Boxeja on erikokoisia ja täytteitä saa lisäillä omanmaun ja tarpeiden mukaan. 

Julia söi lihapullapastaa, joka näytti maistuvan hänelle oikein hyvin. Loppupeleissä kuitenkin mun Curry kana vei voiton ja Julia söikin mielummin sitä vaikka mausteita piisasi. 


Pasta Boxeja löytyy Iso Omenan lisäksi Jumbosta, Itiksestä sekä Turun Skanssista, joten suosittelen testaamaan mikäli liikut lähistöllä!


Kuvasimme meidän kokemuksesta videon, sekä samaan syssyyn myös helpon vatsalihastreenin! Videoon pääset TÄSTÄ. 


Leppoisaa sunnuntaita!

❤ Anniina

You Might Also Like

0 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM