Asenne - kaikille oman elämänsä surffaajille

tiistaina, maaliskuuta 13, 2018

Näittekin Go Expo-videollani Asenne-tuotteita, jotka saimme vieraillessamme heidän pisteellään. Emme olleet sopineet yhteistyöstä, mutta alustavaa puhetta oli ollut. Halusimme käydä messuilla moikkaamassa Asenne-porukkaa ja samalla he yllättivät meidät antamalla mukaan muutaman tuotteen! 

Olen jo pitkään ihastellut Asennetta brändinä, sillä vaikka en harrastakaan surffausta, niin heidän tuotteet ovat silti tyyliltään mun makuun ja koko brändistä huokuu positiivisuus, rohkeus ja rentous. Tuotteet sopivat kenelle vaan. 

Juteltiin messuilla näistä aurinkolaseista ja en edes tiennyt ennestään miten hyvää materiaalia ne ovat: ei muovia, vain puuta tai ekoystävällistä ja kestävää asetaattia. Linssit ovat korkealaatuisert ja suojaavat varmasti, vaikka sitten merellä ollessa. Turkoosit linssit miellyttivät mun silmääni eniten ja Juhalle valittiin tummansiniset.

Upeat yksityiskohdat!


Suurin osa Asenne-tuotteista valmistetaan käsin Balilla. Mallistot suunnitellaan itse ja materiaalit käydään valitsemassa paikan päällä, sekä testataan itse käytännössä. Näin myös varmasti tiedetään kuka vaatteet tekee, missä ja miten, sekä tuetaan pientä paikallista yritystä. 

Asenne pyrkii ekologisuuteen ja laatuun. Myös pakkauksissa on pyritty jättämään kaikki ylimääräinen pois. Surffaukseen suunnitelluissa vaatteissa käytetään teknistä polyesteriä, koska vaatteiden tulee olla sellaisia, jotka eivät ime itseensä vettä liikaa ja kuivuvat nopeasti. 

Valitsin itselleni laseihin mätsäävän rennon, vähän pidemmän topin. Juha valitsi mustan supercoolin t-paidan, jonka edessä oleva logo on takana koko selän kokoisena. Vaatteiden ja asusteiden lisäksi Asenteella on tietenkin surffi- ja SUP-lautoja, sekä he järjestävät myös Surf Camp-tapahtumia. Mun kokemukset rajoittuvat vain SUPpailuun parin vuoden taakse,  mutta haaveilen kokeilevani joskus surffaustakin. Juha kokeili surffausta asuessaan Aasiassa muutaman kuukauden ennen meidän tutustumista ja tykkäsi kovasti. Ehkä me joskus vielä päästään yhdessä testaamaan!

Jotenkin nämä tuotteet sai mut kaipaamaan entistä enemmän kesää ja rantakelejä!

❤ Anniina 

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Tulikin ihan "lämmin päivä rannalla"-olo. Mukava piristys ja hyvä asenne kirjoituksessasi.

    VastaaPoista

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM