Maaliskuun kuulumiset ja viikonlopun hotellireissu

perjantaina, maaliskuuta 09, 2018

Huhhuh, mikä viikko takana!

Niin kuin Instagramissa olen kertonutkin, niin jatkoimme maanantaina pientä pintaremonttiamme. Päätimme maalata olohuoneen ja eteisen (ja itseasiassa osittain keittiönkin) seinät, eikä se ollutkaan ihan niin helppo homma kuin kuvittelimme! Hommaan toi omat haasteensa kaikki muu elämä, menot, lapsi ja eläimet. 

Poistaessamme seinästä peilejä ja tauluja, niin vanhasta lasikuitutapetista lähtikin palanen, joten päätimme poistaa koko tapetin. Siinä menikin sitten pari päivää aamusta iltaan.

Tänään vielä muutimme olohuoneemme järjestystä ja laitoimme esille uusia sisustustuotteita. Lopputuloksesta tuli ihanan siisti ja tilava! Tämänviikkoisesta projektista tulee parikin videota, joista ensimmäinen osa huomenna. 

Nyt istun ihanassa uudessa työnurkkauksessani ja hakkaan näppäimiä kiireen vilkkaan, koska tänään on vielä huomisen videon editoimista ja viikonlopun reissua varten pakkaamista.

Pakkaamista sen vuoksi, että huomenna lähden yhdessä muiden Perheblogien bloggaajien kanssa Hyvinkäälle Hotelli Sveitsiin, jossa me vietämme kehityspäiviä.

Ihana päästä vihdoin tutustumaan Perheblogilaisiin, nauttia "aikuisten ajasta", oppia uusia blogijuttuja, urheilla ja rentoutua. Sunnuntaina menen laskettelemaan ensimmäistä kertaa sitten peruskoulun - mitähän siitäkin tulee, apua!

Varmasti ihana viikonloppu tulossa ja aijonkin kuvata viikonlopusta videon, niin pääsette kurkistamaan, että mitä kaikkea me puuhataan. 

Ainiin, me aloitettiin maanantaina myös tsemppaamaan meidän kesäkuntoprojektissa, eli ruokavaliosta lähti nyt pariksi kuukaudeksi pois herkut ja ylimääräiset hiilarit ym höttöruoka KOKONAAN. Meillä kun oli se ongelma, että kun söi yhden herkun, niin sitten meni toinen, kolmas, neljäs... Herkkupäivä ei siis pysynyt millään hallinnassa. 

Viikon ruokamme ovat koostuneet nyt aikalailla lihasta, kasviksista ja kananmunista. Ja ihme kyllä, mun ei edes tee mieli herkkuja! Viikonloppuna meitä odottaa Hotelli Sveitsissä tietenkin ihanat illalliset ja buffetaamiaiset, mutta aijattelin sallia illalliseen kuuluvan jälkiruuan, jos muuten pysyn reissun aikana kesäkuntokurissa.

Julialla on myös tekemistä viikonloppuna, kun hän menee ystävillemme yökylään, jossa on luvassa kuulemma kaikkea hauskaa ohjelmaa. Ville-koirakin meni taas pariksi päiväksi mun vanhemmille viettämään omaa hemmotteluviikonloppuaan. Juha painaa töissä, mutta nauttii varmaan lauantai-iltana kotona vallitsevasta hiljaisuudesta Rambon ja Siriuksen kanssa :D

Hauskaa viikonloppua!

❤ Anniina


You Might Also Like

0 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM