Jollyroomin kevätuutuuksia + ARVONTA

perjantaina, huhtikuuta 20, 2018

*Yhteistyössä Jollyroom


Lumet alkavat olla vihdoin sulaneet (ainakin Etelä-Suomessa), joten on aika uusia taaperon kevätvaatetus kuntoon!

Jollyroomin valikoimasta löytyy aivan ihana Petite Chérie Atelier SS18-mallisto, joka hurmaa pastellisävyillään ja kauniilla yksityiskohdillaan. Valitsin väreiksi lempparivaaleanpunaisen lisäksi kauniin vaaleansinisen! Tämä kuorihaalari on ihan loistava juuri nyt, kun ulkona on vielä kurainen maa, mutta ilma alkaa lämmetä. Ihastuin tuohon siniseen väriin ja kultaisiin vetoketjuihin! 

Valikoimassa on monipuolisesti kuorihaalareita, -takkeja ja housuja, sekä sadeasuja. Valitsin vahingossa kokoa liian suuret setit, mutta onpahan kasvuvaraa, niin että taitavat mennä vielä ensikeväänäkin :D

Sadetakki on ihanan mallinen ja tykästyin myös raikkaaseen kuvioon ja kultaisiin nappeihin. Käytännöllinen, mutta samalla nätti asu. Sadeasuun sopii samaa kuosia sadehattu ja pehmeävuoriset rukkaset.

Näissä tamineissa ei sadekelit harmita!


Julia sai ensimmäisen polkupyöränsä Jollyroomin valikoimasta. Valikoima oli monipuolinen ja aikamme potkupyöriä katsottuamme, päädyimme kuitenkin Pinepeak-polkupyörään apupyörillä. Tässä on ikäsuositus 2-vuotiaasta ylöpäin, joten pikkuhiljaa voi jo alkaa kokeilmaan uutta harrastusta. 

Hups, pinkkiä!


Kuorihaalari on kätevä, mutta kaksiosainen setti on kätsy olla lisäksi, ihan jo senkin takia, että joskus lapsi tarvitsee vain takkiosaa tai housuosaa. Näkisin kuoritakin näppäränä vaikka farkkujen kanssa kauppareissulla. Kuorihousut jalassa on taas hyvä istua hiekkalaatikolla, mutta lämpimällä kelillä yläosana voi olla vaikka huppari. 


Joko huomasit kuvissa vilahtaneet kengät? Jollyroomin valikoimassa on ihana Luca & Lola-merkki, jonka kevätmallistosta löytyi monta kivaa kenkäparia. Katsoppas vaikka noita nauhoja - aika syötävän söpöt! Ja Petite Chérien vaaleansininen kevyttoppatakki on juuri passeli näille lämpimille päiville.Niin kuin kerroin aijemmassa postauksessa, niin Julia täytti 2 vuotta! Järjestettiin yhteistyössä Jollyroomin kanssa huikea synttäriarvonta Instagramissa, jossa voit voittaa Alex's Garagen sähköauton! Tässä kulkupelissä on hyvää se, että ohjaaminen tapahtuu ratin lisäksi myös vanhempien käsistä kauko-ohjaimella...

Aika pähee jeeppi, ihan kateeksi käy! :D Aurinkoista viikonloppua!

 ❤ Anniina

You Might Also Like

1 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM