Mikä ihmeen vaatelainaamo?

maanantaina, huhtikuuta 02, 2018

Niin kuin olen kertonut, niin olen tänä vuonna ehdolla Vuoden Tulokkaaksi Inspiration Blog Awardseissa, jotka järjestetään 14.4. Helsingin Kattilahallissa. Gaalailta lähestyy siis kovaa vauhtia ja  valmistautumiset aloitettu. 


Kävimme viikonloppuna Helsingin Liisankadulla tutustumassa pukuvalikoimaan vaatelainaamo Vaatepuussa, jossa ihana Soile-Maria esitteli laajan valikoiman kauniita iltapukuja. Väriloistoa riitti ja naureskeltiin mun väritoiveille, jotka olivat alkuun ujosti luonnonsävyjä, mustaa, beigeä, vanhaa roosaa - siis kaikkea hillittyä ja turvallista.

Parin iltapuvun jälkeen rohkaistuin kokeilmaan myös villimpiä vaihtoehtoja, syvempiä kaula-aukkoja ja kirkkaita värejä. Kuvasimme sovitteluista videon, jonka tulette näkemään päivää ennen gaalaa!

Teemme Vaatepuun kanssa videoyhteistyötä, mutta halusin vielä erikseen kirjoittaa blogiini tästä yrityksestä, josta kaikki eivät välttämättä ole vielä kuullutkaan. Itsekin kuulin nimittäin vasta vähän aikaa sitten ja innostuin ideasta: naisten yhteinen designvaatekaappi, josta voi lainata suomalaisten suunnittelijoiden vaatteita sekä asusteita arkeen ja juhlaan! 

Vaatteita ja asusteita voi lainata, joko kertalainaperiaatteella tai sitten jäsenenä. Esimerkiksi puolen vuoden jäsenyys, millä saa aina kaksi tuotetta kerralla, maksaa 150e. Näin puolen vuoden aikana ehtii tutustumaan 26 eri tuotteeseen, jolloin yhden lainan hinnaksi tulee 5,77e. Ei paha!

Lainaaminen on ekologista ja hauskaa! Tällä tavoin on helppo löytää uusia juttuja omaan tyyliin, välttyy niiltä ainaisilta hutiostoilta, säästää tilaa omassa kaapissa ja samalla myös tutustuu kotimaiseen muotiin. 

Myymälät löytyvät Järvenpäästä, Tampereelta ja Turusta, sekä nykyään myös Helsingin Liisankadulta! Vaatepuun nettisivut ovat työnalla ja valikoimaan tulee uutuuksia jatkuvasti, joten suosittelen kysymään lisätietoja suoraan Soile-Marialle vaatepuu@gmail.com. 

Ennen gaalaa, tulette näkemään kanavillani hiusjuttuja, sekä meikkivinkkejä, joten pysykää kuulolla!

Näitä ennen voitte kurkata viimeiset kuulumisemme uusimmalta videolta TÄÄLTÄ

Ihanaa alkanutta viikkoa!

❤ Anniina

You Might Also Like

0 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM