Minkälainen on meidän 2-vuotias?

keskiviikkona, huhtikuuta 18, 2018


Julia täyttää tänään 2 vuotta! Niin kliseeltä kuin se kuulostaakin, niin pakko sanoa silti: Aika on mennyt nopeasti! Jos vauvavuosi meni nopeasti, niin meni kyllä ensimmäinen taaperovuosikin. Musta tuntuu, että ajankuluminen joku aikuisten juttu - lapsena sitä ongelmaa ei ollut.

Tänään ollaan laulettu Julialle synttärilaulu, mutta muuten päivä on melko tavallinen. Myöhemmin tänään on tosin eräs lanseeraustilaisuus, jossa on luvassa hyvää ruokaa ja kivaa ohjelmaa, joten me lähdetään Julian kanssa käymään sielä, kun Juha on töissä. Sunnuntaina vietetään synttäreitä sitten kunnolla ja meille tulee muutamia ystäviä kylään.

Millainen on meidän 2-vuotias taapero:

- Häneltä tulee jo paljon juttua: "Tonne mennään" "Pallo lentää korkeella" "Isi istumaan!"
- Hän on melko temperamenttinen neiti, jolla on voimakas tahto. Asioista selvitään yleensä neuvottelemalla. Rajoja ja rakkautta!
- Julia on kunnon kulinaristi, joka nauttii hyvästä ruuasta ja yleensä istuu silloin ihan hiljaa itsekseen nautiskelemassa.
- Nukkuminen on myös mieluista, varsinkin ohjelmarikkaan päivän jälkeen. Monta unikaveria mukaan ja juosten sänkyyn!
- Julia tykkää käydä suihkussa, saunassa ja uimassa. Ei käyty koskaan vauvauinnista, mutta nykyään käydään välillä uimahallissa ja sielä Juliasta kuoriutuu kunnon vesipeto!
- Julia on hellä hoivaaja. Vauvanukkeja hoidetaan suurella rakkaudella, samoin meidän lemmikkejä. Myös äitiä ja isiä pajaillaan ja pussaillaan harva se hetki ❤
- Hän on hyvin sosiaalinen. Julia viihtyy mukana kaikenlaisissa tapahtumissa, hän menee rohkeasti leikkimään tuntemattomien kanssa ja vilkuttelee ihmisille reippaasti.
- Avulias tyttö auttaa äitiä kotitöissä, nostaa tippuneita tavaroita takasin pöydälle ja poimii innokkaasti kaupassa ruokia koriin. Meneppäs tekemään vahingossa jotain hänen puolestaan, niin saat kyllä kuulla siitä!

Paljon onnea meidän rakas Julia!

Ps. Tänään on tulossa Instagramiin @anniinajalkanen ihan huikea synttäriarvonta! Käykää laittamassa seurantaan :)

❤ Anniina

You Might Also Like

0 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM