Syyskuulumisia

sunnuntaina, syyskuuta 09, 2018


Kurkkasin pitkästä aikaa blogiani ja tajusin, että olen kirjoittanut blogia viimeksi viime keväänä!

APUVA! 

Tosin blogin kirjoittaminen on tietoisesti jäänyt kokonaan tauolle, koska olen keskittänyt kaiken energiani YouTubeen ja Instagramiin. Voisin nyt pitkästä aikaa päivittää tännekin tämän hetkisiä kuulumisia ja ajatuksia.

Kesä vierähti silmänräpäyksessä. Lämpimät säät mahdollistivat monet kivat retket, joita tuli paljon kuvattua myös YouTube-kanavalleni.

Ihanan kesän vuoksi, syksyn saapuminen ei yhtään harmittanut. Pitkän hellejakson jälkeen viilenevät säät tuntuivat jopa ihan mukavilta. Muutaman kuukauden päästä voin olla eri mieltä heh...

Aloitimme viimekeväänä tekemään asunnossamme pientä pintaremonttia ja haaveilimme muutosta. Tarkoitus oli myydä asunto vielä tänä vuonna, mutta taloyhtiössämme ilmeni yllättäen korjaustarpeita, joiden laajuudesta ei ole tietoa ja siksi asunnonmyyntisuunnitelmamme menivät nyt toistaiseksi jäihin.

Harmittaa! 

Käytimme paljon aikaa unelma-asuntomme etsimiseen ja minä kun innostun jostain, niin se pitäisi toteuttaa nyt eikä huomenna! Etsimme asuntoa hieman kauempaa kaupungin hälinästä, mutta kohtuullisen matkan päästä Juhan työpaikasta. Toisin sanoen "sopivasti maalta".  Vaikka suunnitelmien stoppaaminen harmitti, niin tajusimme myös sen, että kaikki tapahtuu ajallaan sitten kun on tarkoitus. Niin kuin on tähänkin asti tapahtunut.

Asuntoharmitusta vähensi myös eräs hassu juttu nimittäin löytökissa! Päädyin poimimaan pihalta talteen mustan pienen kissan, joka on kuulemma liikkunut lähistöllä jo pari kuukautta ilman omistajaa. Kissa oli täynnä punkkeja ja laihtunut, mutta voi tällä hetkellä erittäin hyvin. Käytimme kisun eläinlääkärissä, ilmoitimme löytöeläintaloon ja omistajaa on etsitty, mutta toistaiseksi on ollut siltä osin hiljaista. Kissa on siis majaillut meillä ja viihtynyt yllättävän hyvin! Se tulee toimeen kaikkien kanssa, niin ihmisten kuin eläintenkin, on rauhallinen ja kiltti kisu - ihan kun se olisi aina asunut täällä. Juhastakin tuli kissaihminen kertaheitolla ja hän jopa teki sille upean raapimapuun omin kätösin :D

Julia kasvaa kovaa vauhtia, niin kuin lapset tuppaavat. Hänestä on kasvanut rohkea ja reipas 2,5-vuotias, joka haluaa tehdä kaiken itse. Pinnasänky vaihtui isojen lasten sänkyyn, vaipat jäivät pois jo aikoja sitten ja vaatteetkin puetaan enimmäkseen itse. Samaan aikaan haikeaa, mutta myös ihanaa seurata miten lapsi kasvaa ja kehittyy, sekä oppii uusia asioita. Varasin hänelle syksyksi kerhopaikan, jonka menin hölmönä perumaan, koska meidän piti olla muuttamassa. Onneksi ohjelmaa riittää ja Julian kanssa tykkäämme käydä yhdessä kaikenlaisissa leikkipaikoissa ja lasten tapahtumissa.

Mitä seuraavaksi? Tällä hetkellä koen, että en halua suunnitella tulevaisuutta liikaa. Elän päivä kerrallaan, odottelemme mitä asuntoasioissa selviää ja teemme asioita joista pidämme. Juha käy töissä niin kuin ennenkin ja minä puuhailen ahkerasti oman yritykseni parissa, johon kuuluu sekä YouTube-videoiden tekeminen, että sisällöntuotanto sosiaaliseen mediaan, omiin ja toisten yritysten kanaviin. Syksyn tullen päätin alkaa vihdoinkin treenaamaan pitkästä aikaa, mutta alku aina takkuilee, joten haluaisin panostaa nyt syksyllä siihen, että saan kroppani kuntoon ja mielen pysymään virkeänä!

Miltäs teistä tuntuu syksyn tulo ja mitä teille kuuluu? :)

❤Anniina

You Might Also Like

1 kommenttia

 1. To be sure, I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site,

  genuine guard post Keep making such stunning post,

  Thanks for sharing.  Pest Control in Jaipur  Regards

  Sameer

  VastaaPoista

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM