Taaperon talvivaatehankintoja Jollyroomilta + lahjakorttiarvonta

keskiviikkona, marraskuuta 14, 2018

Kaupallisessa yhteistyössä: Jollyroom

On se aika vuodesta, kun lasten ulkovaatetus mietityttää. Pitäisi hommata talvihaalari, hanskat on hukassa, viime talven pipot kiristää ja kenkäkin puristaa.

Pääsin tänäsyksynä tutustumaan itselleni uuteen ruotsalaiseen lastenvaatemerkkiin nimeltä Nordbjørn. Saimme Jollyroomilta Nordbjørnin talvivaatepaketin, jolla tarkenee säässä kuin säässä. Laadukkaat ulkoiluvaatteet ovatkin meille tällä hetkellä hyvin tärkeitä, nyt kun olemme muuttamassa maalle ja ulkoilua riittää monta tuntia päivittäin. 

Nordbjørnin Igloo -haalarin valitsin mustana, koska meillä on jos jonkin värisiä asusteita ja tykkään yhdistellä värejä keskenään melko hillitysti. Musta on myös käytännöllinen likatahrojen suhteen. Ihastuin ensimmäisenä tuohon muhkeaan tekoturkishuppuun! Tässä haalarissa on mietitty tarkkaan jokainen yksityiskohta. Lapsi ei tarvitse huivia tai kauluria välttämättä ollenkaan, nimittäin haalari peittää kunnolla ja istuvasti kaulanseudun sekä leuan. 

Hihoissa on sisäpuolella erittäin kätevä "sisähiha" josta saa  peukalon läpi, joten lunta ei varmasti pääse hihansuusta sisään vaikka kuinka peuhaisi pulkkamäessä. Hihoissa on myös kiristystarrat. 

Lahkeissa on myös ns. "sisälahje", joka asettuu napakasti kengän päälle ja siinä olevan kumppari kengän alle niin, että lumi ei pääse myöskään sitä kautta sisälle. Kiristystarrat löytyvät myös lahkeista. Heijastimia löytyy joka puolelta, taskujakin on viisi. Omassa talvihaalarihistoriassani tämä on haalarien Ferrari. Ferrareissa on se huono puoli, että ne ovat lapsiperheille liian kalliita. Siksipä yllätyin positiivisesti, että tämän haalarin lähtöhinta on niin kohtuullinen ja tällä hetkellä Jollyroomin sivuilla ihan mielettömän edullinen (yli puoleen hintaan)! 

Olen koon valinnoissa aina ihan pihalla ja siksipä valitsin taas melko reilun koon Julialle eli 100. Lahkeet ovat maahan asti, joten tämän talven niitä saa hieman kääriä, meneepähän ensitalvenakin. Onpa muuten helppo pukea, kun lapsi sujahtaa sisään ilman kiskomista ja hikoilemista :D


Hattu ja hanskat ovat Nordbjørnin Snowcap-mallia. Otin kokoa 2-4v, mutta hattu on melko pientä mallia ja meidän 2,5-vuotiaalle juuri nyt sopiva. Tästä kokoa isompikin olisi ollut hyvä ja myös kasvuvaraa enemmän. Materiaali on hengittävää, mutta veden ja tuulenpitävää. Hatussa on pehmeä vuoraus, samoin hanskoissa. Hanskoissa on joustavat resorit pitämässä ne napakasti paikoillaan leikkien ajan ja vahvistettu kämmenosa estää luisumista.
Ihoa vasten on mukava olla lämmin ja hengittävä merinovillainen Icicle-aluskerrasto! Tästä valitsin myös koon 100, joka on myös sopivasti reilu, jotta on kasvuvaraa ja rento päällä. 

Kenkävalikoimasta löysin lämpimät Iceman-talvisaappaat, jotka kestävät myös vettä. Lämpövuorelliset mustat Blizzard-kumisaappaat sopivat kaikkein märimmille keleille, eikä alle tarvitse villasukkaa. 


Järjestin Jollyroomin kanssa Instagram-tililleni @anniinajalkanen arvonnan, jossa palkintoa 150e lahjakortti heidän Nordbjørn-valikoimaan! Käy siis osallistumassa, mikäli teillä on vielä talvivaate-tarpeita tai mietit lahjaideoita ystävien lapsille! :)

 ❤: AnniinaYou Might Also Like

1 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM