Uusia tuulia blogiin!

torstaina, tammikuuta 31, 2019

Mulla on teille iloisia uutisia! Blogini muuttaa Indieplacen Lifie.fi-portaaliin

Tämä tarkoittaa siis lähinnä sitä, että alan taas kirjoittamaan blogiani aktiivisesti ja sisältöni monipuolistuu.

Täytyy ihan listata aiheita, joista haluan kirjoittaa, koska ajatuksiahan pyörii päässä vaikka kuinka, mutta harvat niistä päätyvät nettiin asti. Ajatukseni tulevat yhtä nopeasti kuin menevät.

Olen panostanut viime kuukausien ajan ahkerasti YouTube-kanavaani ja siksi blogi on ollut tarkoituksella hiljaisempi. Kirjoittaminen on kuitenkin ollut usein mielessäni, joten mahtavaa päästä taas jakamaan ajatuksiani myös täällä!

Tulimme eilen maalta, jossa vietimme muutaman päivän. Luntahan oli viime kerran jälkeen tullut aikamoisen paljon, mutta yllättävän hyvin saimme lapioitua tiemme tärkeimpiin paikkoihin eli itse päätalon lisäksi huussiin, varastoon ja kaivolle. Lumihommat ovat mulle mieluisia, koska olen laiska nykyään harrastamaan liikuntaa ja tällainen raskas hyötyliikunta on monella tapaa hyödyllistä.

Ensimmäinen vuorokausi meni taloa lämmittäessä ja Juhalla oli siinä kova homma. Hän on meidän puuhomma-/lämmitysvastaava, koska hallitsee sen parhaiten. Talolla kestää päivä tai pari lämmetä kunnolla silloin kun se on ollut pitkään kylmänä, mutta sen jälkeen sisällä on todella lämmintä, vaikka ulkona paukkuisi kovakin pakkanen.

Olen jonkin verran jakanut viimeaikoina Instagramissani ruoka-aiheisia juttuja ja kertonut että yritämme syödä paremmin kuin ennen. "Paremmin" voi tarkoittaa mitä vain, mutta meidän tapauksessa se on tarkoittanut puhtaampaa, ravitsevampaa, vähähiilarista/sokerittomampaa ja myös eettisempää, sekä ekologisempaa ruokaa. Suosimme lähitilojen munia ja lihaa, syömme enemmän kasviksia, olemme vähentäneet maito- ja viljatuotteita sekä vaihtaneet herkut terveellisiin. Olen viimeaikoina lukenut erilaisia kirjoja ja katsonut dokkareita, jotka liittyvät ruokaan ja sen tuotantoon. Syötäväksi kasvatetut-kirjan jälkeen heräsin siihen, että edes kotimaisuus ei aina takaa sitä, että ruoka on tuotettu täysin eettisesti. Tuotantotiloja on todella laidasta laitaan ja valitettavasti monesta markettituotteesta ei voi tietää, että miten se on oikeasti tuotettu.

Suurina herkkusuina, olemme korvanneet tavallisen suklaan raaka-suklaalla! Se on toiminut todella hyvin. On tylsä elää kokonaan ilman herkkuja, joten silloin tilalle voi etsiä parempia valintoja. Myös smoothiet ovat toimineet hyvinä makeanhimon taltuttajina.

Maalle on tullut yleensä ostettua kaikkea helppoa ja nopeaa syötävää, mutta tällä kertaa suunnittelimme ruokamme paremmin. Otimme mukaan Rekosta ostetun kokonaisen niittybroilerin,  josta teimme ison keiton. Sekaan laitoimme paljon vihanneksia sekä mausteita ja sitä riitti moneksi päiväksi. Mukaan lähti myös itseleivottuja manteli-kanamuna-leipiä, sekä tietenkin raakasuklaata.

Olemme syöneet paremmin vasta pari viikkoa, mutta olo on nyt jo huomattavasti kevyempi ja energisempi. Ruuan jälkeen ei enää iske ruokalevon tarvetta, vaatteet istuvat paremmin ja kroppa tuntuu toimivan kaikinpuolin paremmin.

Jos teitä kiinnostaa ruokavinkit ja haluaisitte esimerkiksi reseptejä, niin kertokaa ihmeessä! Muutenkin otan mielelläni vastaan postaustoiveitanne, kun suunnittelen blogini sisältöä.

Eilen tulimme takaisin kaupunkiin. Julia ilmoitti kotimatkalla, että hän haluaa mennä mummolaan yöksi. Niinpä hän tomerana tyttönä otti puhelimen käteen ja soitti mummolle, että saako tulla yökylään.

Milloin meidän vauvasta kasvoi noin iso tyttö!? 

Julia vietiin mummolaan, joka olikin hyvä idea. Mulla on rästissä paljon töitä, kuten maatilavlogien editointia, kuvien editointia, meileihin vastailua, sekä tietenkin blogin kirjoittamista, joten nyt saan tehtyä töitä päivällä enkä lykkää niitä iltamyöhään.

Ihanaa torstaita!

❤: Anniina

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Aww thanks! I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site, genuine guard post Keep making such stunning post,


  Thanks for sharing.  Dermatologist in jaipur  Regards

  Sameer

  VastaaPoista

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM