Seuraajieni kuulumisia

keskiviikkona, maaliskuuta 13, 2019


Toissapäivänä en keksinyt blogiini kirjoitettavaa, joten päätin kysyä Instagramissa, että mitä TEILLE kuuluu ja tehdä siitä blogipostauksen. Koska kommentteja ja viestejä tuli melko paljon, niin päätin poimia tähän postaukseen muutaman viesteistä jotka sain.

"Päällisin puolin hyvää. Tykkään hirveästi miun duunista, oon päässyt kouluttamaan ja tekemään monipuolisemmin juttuja, mikä on ihanaa! Oon valmistunut vihdoinkin myös maskeeraajaksi, joka oli monen vuoden haave, mutta nyt sekin on sitten tehty! Seurustelen maailman ihanimman tyypin kanssa, jonka löysin kirjaimellisesti miun naapurista. Ei oltais ikinä ehkä tavattu ellei Tinder... Muutin uuteen asuntoon ja miullon varmasti yksi parhaista kämppiksistä ikinä, 75v rouva. Meillä on aivan loistava yhteispeli asumisessa. Ainoa mikä varmasti heittää nyt negaa kehiin on perhe ja äidin sairaus. On ollut rankkaa katsoa, kun toinen kuihtuu silmissä ja muuttuu eri persoonaksi, jota ei meinaa enää tunnistaa. On vaikea käydä kotona ja yrittää olla tukena isälle, kun oma pää ei kestä seurata sivusta sitä kärsimyksen määrää. Eikä monikaan, jos ei oo vastaavaa kokenut, pysty ymmärtämään tätä tilannetta yhtään. Kaikki vaan sanoo, että kyllä se siitä... Ei se siitä, ei tän taudin kanssa. Äidillä ei ole enää elämäniloa, eikä -halua."

"Avioero tuli (ei mun päätös). Sattuu niin paljon..."

"Olen viikonloppuna katsonut useita videoitasi, erityisesti maatilavlogeja! Niiden myötä fiilikset ovat olleet tosi pohdiskelevia ja oon huomannut miettiväni omaa tulevaisuuttani ja arvojani enemmän kuin yleensä. Oon kasvanut maalla ja aina ihaillut vanhoja taloja, kuten kotiseudulleni tyypillisiä pohjalaistaloja sekä vanhoja koulurakennuksia. Nyt asun kuitenkin kaupungissa kerrostalossa opiskelujen vuoksi, mutta pohdintani ovat auttaneet ymmärtämään sen, että kotipaikkani tulee vielä olemaan maalla. Luultavasti veden äärellä, kuten teidänkin maatila. On hienoa, että edustatte toiseen suuntaan kulkevaa muuttoliikettä ja vieläpä tuotte sitä mielenkiintoisella tavalla esille. Luonnon läheisyys on voimavara, jota välttämättä kaikki eivät tiedosta ja osaa hyödyntää."

"Mietin rahaongelmia. Verottaja mokasi viime syksynä silleen, et sitä selvitellään edelleen ja ennen kesää pitäs tulla ratkaisu. En ole ikinä ollut tällaisessa taloudellisessa ahdingossa. Reippaat palautukset muuttuivat vielä reippaammiksi mätkyiksi ja mulla oli myös pakollinen remontti talvella. Lisäksi olen ollut huolissani ystävästäni, joka hiljalleen luisui masennukseen, enkä itse pysty auttamaan häntä mitenkään. Itse haluaisin omassa elämässäni muutosta lähinnä työkuvioihin. Haluaisin oman alan töihin, joka olisi itselleni antoisaa, mutta jolle myös itse saisin annettua jotain."

"Tällä hetkellä makoilen oksennustaudissa kotosalla, mutta huhtikuun puolella olisi tiedossa muutto isompaan asuntoon tällaisesta pienestä 31 neliön yksiöstä, 65 neliön kaksioon! Odotan sitä innolla, kun saan isomman keittiön, missä mahtuu paremmin leipomaan! Työt ja niiden jatko hieman stressaa. Lähihoitajana kun työskentelee, niin on välillä aika raskasta, mutta onneksi tämän työn kautta olen myös saanut pari uutta ystävää."

"10,5h unet viimeyönä tuli täysin tarpeeseen parin viikon sykkimisen jälkeen. Ystäväni häiden jälkeisessä koomassa edelleen... Ihanaa fiilistellä täydellisesti onnistuneita juhlia! Mietin, että miten selviän illan bootcampista hengissä!? Ihanaa kuitenkin olla lomalla ja lähteä huomenna reissuun. Saa vaan olla rakkaiden kanssa, saunoa ja ulkoilla."

"Miulle kuuluu oikeasti hyvää, mutta nyt päällimmäisenä mielessä on kyllä vahvasti eksä, jonka kanssa erottiin pari kuukautta sitten. Sillä oli heti meidän eron jälkeen joku uusi ja tänään näin heistä somessa yhteiskuvan. Kai saa vähän ärsyyntyä? Vaikka erosta toipuminen menee aaltoisasti, oon antanut itselleni aikaa ja luvan tuntea tätä ärsyyntymistä, pettymystä ja vihaa. Kyseessä kun oli ensimmäinen vakava suhde ja se loppui miun osaltani aika kurjasti. Oon tässä parin kuukauden aikana arvostanut kavereiden ja vanhempien seuraa ihan hirveästi. Koirien kanssa lenkkeily metsässä kyllä jättää ne kurjatkin tunteet toisarvoiseksi. Olen oppinut arvostamaan itseäni ja sitä kuinka vahva loppujen lopuksi olen, vaikka välillä tuntuu että olen ihan pohjalla."

Kiitos kaikista rehellisistä ja avoimista kommenteista ja viesteistä, jotka laitoitte! ❤ 
Tsemppiä jokaiselle tämänhetkisiin elämän koitoksiin!


❤ Anniina


You Might Also Like

0 kommenttia

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM