Pitkän päivän jälkeen + ARVONTA

torstaina, heinäkuuta 11, 2019

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa.

Meidän päivät maalla ovat aika työntäyteisiä. Herätään aamulla rauhassa ja nautiskellaan aamupalasta, mutta sen jälkeen lähdetään tekemään kaikenlaisia projekteja mitä täällä maalla löytyy. Ja niitä projekteja joskus tehdään hikihatussa iltaan asti, ruokataukoja lukuunottamatta. On rakennettu kanalaa, lampolaa ja aitauksia, sekä korjailtu ja tuunattu milloin mitäkin. Lisäksi arkiaskareet ja eläintenhoito vievät oman aikansa ja vaivansa.


Tykätään tehdä kaikenlaisia projekteja ja on ihan huippua huomata miten kunto ja jaksaminen kasvaa päivä päivältä! Vesi kun ei tule hanasta, niin se kannetaan isoilla kanistereilla kaivosta. Suihkua ei ole päätalossa, joten pesulla käydään rantasaunassa parin sadan metrin päässä. Pyykit pestään toistaiseksi käsin ja tiskit myös. Kanniskellaan kaikennäköistä paikasta toiseen ja välimatkat on pitkiä, joten askelia piisaa. Kaupungissa asuessa tuli pötköteltyä sohvalla vähän liikaakin ja sen huomasi koko olemuksesta. Eli vaikka elämä maalla on fyysisesti raskaampaa, löydän siitä monia hyviä puolia.


Fyysisen päivän jälkeen meillä on monesti ihan iltarutiinina käydä rannassa uimassa ja saunassa, sen jälkeen lösähdetään Juhan kanssa sohvalle katsomaan Viaplayistä leffaa, kun Julia on mennyt nukkumaan. Välillä teen meille jalkakylvyn luonnonyrteistä. Nappaan pihalta sadevettä, lämmitän veden kattilassa ja heitän sekaan koivun lehtiä, mesiangervoa ja siankärsämöä. Samalla saatan kerätä villiyrttejä myös teekuppiin ja vähän liian usein meillä on leffaherkkuna suklaata. Viileinä kesäiltoina vedetään villasukat jalkaan ja laitan pari kynttilää palamaan tuomaan mukavaa lämpöä ja tunnelmaa.
Meidän perheellä on ollut jo pitkään Viaplay käytössä. Tykätään siitä, koska sieltä löytyy Julialle kivoja lasten sarjoja ja leffoja, mutta myös siksi, että sieltä löytyy hyviä leffoja meidän rentouttaviin parisuhdeiltoihin. Juha seurailee myös monia sarjoja, mutta itse olen enemmän leffojen suurkuluttaja. Varsinkin koskettavat draamat - ah!

Joskus katsotaan kauhuleffoja. Jos menee liian jännittäväksi, peitän silmäni ja huudahtelen pelottavissa kohdissa :D Trillerit ovat siinä mielessä parempia, kuin puhdas kauhu, jos en halua viettää koko leffaa tyynyn alla piilossa.


Viaplayn valikoimaan on tullut nyt heinäkuussakin monia uutuuksia! Kauhuleffojen ystäville suosittelen hyytävän jännittävää uutuusleffaa Slender Mania. Fantasian nälkäisille löytyy esimerkiksi Disneyn uutuus The Nutcracker and the Four Realms, joka itselläni on vielä katsottavien listalla. Juha on action-leffojen ystävä ja hän valitsee mieluiten kunnon toimintapläjäyksen. Vaikka monesti olen epäluuloinen hänen leffavalinnoistaan, moni niistä yllättääkin positiivisesti, kuten Equalizer 2, joka tulee tällä viikolla Viaplayn valikoimaan! Huomasin, että heinäkuun lopulla Viaplayihin tulee BlackKklansman, joka meillä onkin vielä näkemättä.

Tutustu koko Viaplayn valikoimaan www.viaplay.fi!Mikä on sun tekosyy katsoa #VIELÄYKSI leffa tai sarja? 

Kaikkien tähän postaukseen kommentoijien kesken arvotaan yksi voittaja, joka saa 2kk ilmaista Leffat & Sarjat-paketin katseluaikaa Viaplayssä

Arvonta-aikaa on 18.7.2019 asti ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse, joten laitathan kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi. 

Arvonnan säännöt: http://vlt.me/.2tthn


Anniina


You Might Also Like

19 kommenttia

 1. Arvonnassa mukana. Ps. Sulla on mahtava blogi! Jonnasalmen@outlook.com

  VastaaPoista
 2. Koska mä ansaitsen sen.

  VastaaPoista
 3. " koska edellinenkin oli jo liikaa." #vieläyksi tekosyy lausahdukseni.
  katariinaniem@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Koska kaiken mitä et tee tänään, odottaa sua vielä huomenna 😃😂 #VIELÄYKSI

  VastaaPoista
 5. Mukana! Kiva vaihdella kun eri palveluntarjoajilla on eri ohjelmat tarjolla :)

  VastaaPoista
 6. Mukana ehdottomasti! Viaplayssa on mielestäni paras sarja ja elokuva tarjonta.

  hanna.tanskanen00@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Koska en jaksa mennä nukkumaan ��. Vettä sakeampaa on hyvä sarja ja ylipäätään kaikki pohjoismaiset sarjat, tosin tuo mainittu ei taida tulla Viaplaysta. Katsoin muuten viime viikolla Markku Pölösen Oma maa-leffan ja suosittelen sitä teille, jos ette ole jo katsoneet :) Mielettömän ihana leffa!

  VastaaPoista
 8. Koska väsyneenä ei jaksa muutakaan :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Koska ei malta mennä nukkumaan :D

  VastaaPoista
 10. Huomenna ei ole kiire mihinkään - katsotaan vielä 1 leffa tai sarja 😊

  VastaaPoista
 11. Nyt on aikaa katsella, niin vielä yksi leffa.

  VastaaPoista
 12. ”Yöllä ennen nukkumaan menoa voin katsoa rauhassa, kun lapsi nukkuu.” :)

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 13. Koska joskus voisi tehdä muutakin kuin näitä maatilan töitä.

  jennirif.k@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Mun tekosyy on se, että tarvitsen -muka- lisää rentoutumista ;)Mukaan kivaan arvontaan.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 15. Tekosyyni on se, etten muka katso seuraavaa jaksoa kokonaan - keskeytän sitten hetken päästä. Tämä vain ei ikinä toteudu. vilmakoon@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Nollaus, eli aivot narikkaan -hetkinä sarjat ja leffat seurana :)
  riikka.s.turunen a gmail.com

  VastaaPoista
 17. Koska seuraavana yönä voi nukkua enemmän ;D
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista

Like me on Facebook

Blogitekstisuositus

Rakkautta ensisilmäyksellä

MY INSTAGRAM