KEITÄ OLEMME?SUUNNITTELIJA, EDITOIJA JA ELÄINTENHOITAJA

ANNIINA 


Kuka olen?
Olen Anniina Jalkanen sosiaalisen median vaikuttaja, sisällöntuottaja ja yrittäjä. Aikaisemmalta ammatiltani olen lähihoitaja ja olen työskennellyt monta vuotta lasten kanssa. Kokemusta on myös ison vaateketjun myyjänä sekä hyvinvointikeskuksen uusasiakashankkijana. Aloitin sosiaalisen median urani kirjoittamalla blogia 5 vuotta sitten esikoisemme ollessa 1-vuotias. Pian blogin aloittamisen jälkeen siirryin videokuvauksen pariin ja perustin YouTube-kanavani Anniina Jalkanen, johon kuvasin elämäämme kaupungissa. Vahvin osaamiseni on sisältömme suunnittelussa ja editoimisessa. Kesällä 2019 päätimme mieheni Juhan kanssa ryhtyä päätoimisiksi yrittäjiksi ja muutimme maalle Etelä-Savoon. Muutto maalle oli meille iso hyppy tuntemattomaan, mutta sisimmässäni tiesin vahvasti sen olevan oikea päätös. Maalla asuessani olen kasvanut henkisesti todella paljon. Täällä on tilaa hengittää ja pohtia mielen syvimpiä sopukoita. 

Rakastan syvällistä pohdintaa, uuden oppimista ja seikkailuja! 

KUVAAJA, MONITOIMIMIES JA NIKKARI

JUHA


Kuka hän on?

 Juha on liikekumppanini ja aviomieheni. Hänen erityisosaamistaan on valo- ja videokuvaus, jota hän on harrastanut jo iät ja ajat ennen kuin perustin YouTube-kanavani. Juhalla on silmää oikeanlaisiin kuvakulmiin ja hän on taitava kameran käsittelijä. Hän hallitsee monenlaiset kamerat ja lisätarvikkeet, kuten ilmakuvauksen kuvauskopterilla. Hän on myös kotitilamme nikkari ja huoltomies. Juha on rakentanut muun muassa eläimillemme upeat aitaukset, pihallemme kauniin kesähuoneen, sekä mahtavan huussirakennuksen. Meitä yhdistää huumorintaju ja sillä on selvitty monet pienet ja vähän isommatkin haasteet. Juha on iloinen, auttavainen ja ystävällinen mies, jolla ei ole peukalo keskellä kämmentä. Juha on aikaisemmalta ammatiltaan liikuntapaikkamestari. 

ILOPILLERIT JA PIKKUEMÄNNÄT

LIVIA & JULIA


Keitäs he ovat?

Julia ja Livia ovat rakkaat tyttäremme ja tilan pikku apurit. Julia rakastaa eläinten hoitamista ja vieraidemme viihdyttämistä. Hän on innokas oppimaan uutta ja lähtee mielellään mukaan keräämään villiyrttejä tai siivoamaan kanalaa. Livia seuraa siskonsa jalanjälkiä ja kulkee iloisesti mukana tilan askareissa. Hän rakastaa olla luonnossa tutkimassa kukkia ja hyönteisiä, istuskella pihalla ruokkimassa kaneja ja tehdä hiekkalaatikolla kakkuja siskonsa kanssa.